Naar dingen zelf doen pagina

Ontwikkeling & herstel

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. Of zelf leren herstellen. Of meer orde in je leven. Dit kan met een training, zelfhulpgroep of cursus. Die geven je een boost en zijn laagdrempelig. Ook kun je snel beginnen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Er is veel keuze: wat er ook speelt, je kunt bij ons terecht.

Soms kom je in situaties waarin andere mensen iets van jou willen wat jij niet wilt. Of die over jouw grenzen gaan. In deze training leer je om voor jezelf op te komen.

Kies je koers is een programma op de computer of de tablet. Het helpt je op weg om met alledaagse zaken om te gaan.

Je trekt een aantal maanden op met een ervaringsdeskundige. Jullie hebben gesprekken over wat jij wilt in je leven. Het geeft je hoop en motivatie.

Samen met anderen werk je aan jouw herstel en uitbreiding van je sociale netwerk. Je wisselt ervaringen en tips uit. Het helpt je om zelfstandiger te leven.

Door het naspelen van een situatie ontdek je wat jij zelf belangrijk vindt en wat je wilt. Je voelt je sterker om dat in het echte leven ook te doen.

In deze training kijk je naar je eigen leven. Na de training weet je wie en wat je nodig hebt in jouw leven. En kan je dit uitleggen aan anderen.

In deze groepstraining denk je na over jezelf. Je leert waar je goed in bent, hoe je samenwerkt en jouw grenzen aangeeft.

In deze training werk je aan jouw herstel en wat je graag wilt bereiken. Je praat en oefent samen met anderen.

In deze cursus leer je om te gaan met vooroordelen en taboes. En ga je op zoek naar jouw eigen talenten en kwaliteiten.

Met WRAP® krijg je (meer) grip op je leven. In een groep helpen jullie elkaar en wisselen tips en ideeën uit. En je maakt een persoonlijk plan.

Met deze opleiding leer je om jouw ervaring als cliënt in de psychiatrie of verslavingszorg in te zetten om mensen te ondersteunen. Zo ben je een bron van kracht voor het herstel van anderen.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Praktische stappen

  1. Stap 1 Welke hulp heb je nodig?
  2. Stap 2 Heb je een indicatie of een beschikking of een pgb?
  3. Stap 3 Wat moet je betalen?
  4. Stap 4 Wat spreken we samen af?
  5. Stap 5 Aan de slag

Advies nodig?

Heb je een vraag over deze stappen? Bel of mail gerust, we geven je graag advies.

010 271 00 00 info@pameijer.nl

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Denk je met ons mee?

We doen ons best om iedereen goed te helpen. Maar zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder