Mantelzorg

Mantelzorg kan dankbaar werk zijn - en zwaar tegelijk. Het roept vaak vragen op als: hoe is het om mantelzorger te zijn? Welke gevoelens komen erbij kijken? Hoe werk je het best samen met zorgverleners? En wat mag je van elkaar verwachten? Het helpt om hierover in gesprek te gaan met andere mantelzorgers en ervaringsdeskundigen.

Mantelzorg kan dankbaar werk zijn - en zwaar tegelijk. Misschien heb je het gevoel dat je leven niet meer in balans is. Bijvoorbeeld doordat je werk eronder lijdt. Of doordat je een moeizame relatie hebt met degene voor wie je zorgt. Misschien kost het je zoveel energie, dat je niet aan jezelf of je gezin toekomt. Of vind je het lastig om samen te werken met hulpverleners. Gesprekken met een familie-ervaringsdeskundige kunnen je daarbij helpen.

Mantelzorg kan dankbaar werk zijn - en zwaar tegelijk. Misschien heb je het gevoel dat je leven niet meer in balans is. Bijvoorbeeld doordat je werk eronder lijdt. Of doordat je een moeizame relatie hebt met degene voor wie je zorgt. Misschien kost het je zoveel energie, dat je niet aan jezelf of je gezin toekomt. Of vind je het lastig om samen te werken met hulpverleners. Een Familiesupportgroep helpt je hierbij.

Praktische stappen

  1. Stap 1 Welke hulp heb je nodig?
  2. Stap 2 Heb je een indicatie of een beschikking of een pgb?
  3. Stap 3 Wat moet je betalen?
  4. Stap 4 Wat spreken we samen af?
  5. Stap 5 Aan de slag

Advies nodig?

Heb je een vraag over deze stappen? Bel of mail gerust, we geven je graag advies.

088 271 00 00 info@pameijer.nl

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Denk je met ons mee?

We doen ons best om iedereen goed te helpen. Maar zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder