Naar dingen zelf doen pagina

Mantelzorg

Mantelzorg kan dankbaar werk zijn - en zwaar tegelijk. Het roept vaak vragen op als: hoe is het om mantelzorger te zijn? Welke gevoelens komen erbij kijken? Hoe werk je het best samen met zorgverleners? En wat mag je van elkaar verwachten? Het helpt om hierover in gesprek te gaan met andere mantelzorgers en ervaringsdeskundigen.

Tijdens individuele gesprekken deel je jouw ervaringen over je verwant of familielid. Samen met de familie-ervaringsdeskundige onderzoek je hoe jij weer energie krijgt om verder te gaan.

Het opschrijven en delen van je verhaal helpt je bij het verwerken van wat je als familielid of verwant hebt meegemaakt. Je krijgt zicht op je eigen kwaliteiten en talenten.

Hoe is het om te zorgen voor iemand die ondersteuning nodig heeft? In een groep wissel je tips en ervaringen uit met andere verwanten.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Praktische stappen

  1. Stap 1 Welke hulp heb je nodig?
  2. Stap 2 Heb je een indicatie of een beschikking of een pgb?
  3. Stap 3 Wat moet je betalen?
  4. Stap 4 Wat spreken we samen af?
  5. Stap 5 Aan de slag

Advies nodig?

Heb je een vraag over deze stappen? Bel of mail gerust, we geven je graag advies.

010 271 00 00 info@pameijer.nl

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Denk je met ons mee?

We doen ons best om iedereen goed te helpen. Maar zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder