Naar dingen zelf doen pagina

Werken

Je wilt graag dingen doen die je leuk vindt, waardering krijgen, contact hebben met andere mensen en geld verdienen. Samen zoeken we een baan of dagbesteding die bij je past. Dat doen we als volgt.

Wil je talenten (verder) ontdekken en ontwikkelen? Zoek je een baan bij een bedrijf? En sta je ingeschreven bij Pameijer?

Wil je groeien in je vak of mis je bepaalde vaardigheden? Volg dan een training die jouw kansen op een baan vergroot. Bijvoorbeeld een training computervaardigheden, een horecatraining of training veilig werken.

Deze training helpt je bij het werken bij een werkgever. Je leert bijvoorbeeld hoe je goed met anderen samenwerkt. Zo krijg je meer zelfvertrouwen.

Met deze opleiding leer je om jouw ervaring als cliënt in de psychiatrie of verslavingszorg in te zetten om mensen te ondersteunen. Zo ben je een bron van kracht voor het herstel van anderen.

De trainingen ‘Skills’, ‘Sollicitatietraining’ en ‘Jobs’ helpen je bij het vinden van een baan. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken.

Bij een ‘begeleide’ werkplek werk je zelfstandig. Je krijgt ondersteuning op afstand en on-the-job.

Bij een ‘beschutte’ werkplek werk je zelfstandiger dan op een ‘beschermde’ werkplek. Er is wel altijd een ondersteuner in de buurt. Hij werkt je stap voor stap in.

Je werkt vanuit een project van Pameijer. Je doet bijvoorbeeld boodschappen voor mensen in de wijk. Je krijgt heel veel ondersteuning. Er is altijd een ondersteuner dicht bij je.

Bij een ‘beschermde’ werkplek is er altijd een ondersteuner in de buurt. Hij werkt je stap voor stap in. En ondersteunt je bij de taken die je doet.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Praktische stappen

  1. Stap 1 Welke hulp heb je nodig?
  2. Stap 2 Heb je een indicatie of een beschikking of een pgb?
  3. Stap 3 Wat moet je betalen?
  4. Stap 4 Wat spreken we samen af?
  5. Stap 5 Aan de slag

Advies nodig?

Heb je een vraag over deze stappen? Bel of mail gerust, we geven je graag advies.

010 271 00 00 info@pameijer.nl

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Denk je met ons mee?

We doen ons best om iedereen goed te helpen. Maar zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder