In beweging komen

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. Of zelf leren herstellen. Meer grip krijgen op je leven. Dat is niet altijd gemakkelijk. Misschien heb je al veel meegemaakt. Je bent onzeker over jezelf en voelt je soms buitengesloten. Misschien heb je niet veel energie. Je zou graag (weer) mee willen doen, maar weet niet hoe. De training ‘In beweging komen’ helpt je hierbij. Het geeft je meer zelfvertrouwen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat is ‘In beweging komen’?

Bij ‘In beweging komen’ ga je samen met een coach bewegen. Op jouw tempo en met activiteiten die bij jou passen.

Voor wie is het?

‘In beweging komen’ is bedoeld voor iedereen die niet (meer) gewend is om te bewegen. Wil je fitter worden? Van de bank af komen? Weer energie krijgen om dingen te doen? Dan is ‘In beweging komen’ iets voor jou.

Wat houdt het in?

In een eerste gesprek kijken we welke activiteiten bij jou passen: wandelen, zwemmen, fitness of iets anders. Daarna ga je aan de slag. Samen met een coach, iedere week 2 uur. Als je dat wilt, kijken we ook of er in jouw buurt een activiteit of club is waarbij je zou kunnen aansluiten.

Wat levert het op?

Je krijgt weer plezier in bewegen. Je hebt een manier van bewegen gevonden die bij jou past. Misschien ook een activiteit of vereniging waar je kunt blijven sporten of bewegen. Na afloop zit je beter in je vel. Je hebt meer zelfvertrouwen en durft meer dingen te doen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training wordt gegeven door (ervaringsdeskundige) coaches.
 • De training duurt minimaal 3 en maximaal 6 maanden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Kick off campagne Nederland Onbeperkt

  Op donderdag 13 oktober is de landelijke publiekscampagne ‘Nederland Onbeperkt’ gestart, georganiseerd door de VGN. Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. Alleen dan kunnen ze – voor zover ze kunnen – meedoen in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door…’

  Lees verder
 3. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder