Leefstijl en vitaliteit

Je wilt je graag fitter voelen. En beter voor jezelf leren zorgen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Misschien heb je niet veel energie. Of je wilt gezonder leven, maar je weet niet hoe. De groepstraining ‘Leefstijl en vitaliteit’ helpt je hierbij. Het geeft je meer zelfvertrouwen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat is ‘Leefstijl en vitaliteit’?

Bij de training ‘Leefstijl en vitaliteit’ leer je samen met andere mensen hoe je met plezier kunt bewegen. En hoe je je leefstijl kunt verbeteren.

Voor wie is het?

‘Leefstijl en vitaliteit’ is voor iedereen die niet (meer) gewend is om te bewegen. Die beter in zijn vel wil zitten. En die wil leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Wat houdt het in?

Samen met andere deelnemers doe je oefeningen en deel je ervaringen en tips. Je leert welke leefstijl je hebt. En hoe je deze kunt verbeteren. Je doet ervaring op met bijvoorbeeld bewegen, gezondheid en jezelf verzorgen. Je werkt vooral aan de dingen die jij wilt bereiken. Op een leuke manier!

Wat levert het op?

Je bent je beter bewust van je leefstijl en je leefritme. En je hebt ervaren doe je deze kunt verbeteren. Je krijgt meer zelfvertrouwen. En je kunt beter met tegenslagen om gaan. Je leert nieuwe mensen kennen. Na afloop krijg je een cerificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

• De training wordt gegeven door een trainer en ervaringsdeskundigen.
• De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur.
• Er zijn maximaal 12 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Ook leuk om te lezen

 1. Uitkomsten lokale radendag worden verder besproken

  Begin april werd in centrum Djoj een dag georganiseerd voor lokale cliëntenraden SP en GZ. Centraal thema: hoe ontwikkelen we samen een goede visie en beleid op zeggenschap bij Pameijer? Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. De uitkomsten ervan zijn nu verwerkt en worden verder besproken.

  Lees verder
 2. Opening expositie Raymond in politiecomplex Veilingweg

  Op dinsdag 16 mei opent Raymond, kunstenaar bij Atelier Herenplaats van Pameijer, zijn expositie in het politiecomplex aan de Veilingweg in Rotterdam. Kom langs en bekijk zijn 20 gedetailleerde tekeningen!

  Lees verder
 3. Ga in gesprek tijdens de Week van de Dialoog

  Tijdens de Nationale Week van de Dialoog organiseert Pameijer tussen 4 en 11 november 2016 weer verschillende gesprekken binnen en buiten Rotterdam. Gesprekken waarbij iedereen welkom is. Omdat we denken dat begrip voor elkaar bijdraagt aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

  Lees verder