Leefstijl en vitaliteit

Je wilt je graag fitter voelen. En beter voor jezelf leren zorgen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Misschien heb je niet veel energie. Of je wilt gezonder leven, maar je weet niet hoe. De groepstraining ‘Leefstijl en vitaliteit’ helpt je hierbij. Het geeft je meer zelfvertrouwen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat is ‘Leefstijl en vitaliteit’?

Bij de training ‘Leefstijl en vitaliteit’ leer je samen met andere mensen hoe je met plezier kunt bewegen. En hoe je je leefstijl kunt verbeteren.

Voor wie is het?

‘Leefstijl en vitaliteit’ is voor iedereen die niet (meer) gewend is om te bewegen. Die beter in zijn vel wil zitten. En die wil leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Wat houdt het in?

Samen met andere deelnemers doe je oefeningen en deel je ervaringen en tips. Je leert welke leefstijl je hebt. En hoe je deze kunt verbeteren. Je doet ervaring op met bijvoorbeeld bewegen, gezondheid en jezelf verzorgen. Je werkt vooral aan de dingen die jij wilt bereiken. Op een leuke manier!

Wat levert het op?

Je bent je beter bewust van je leefstijl en je leefritme. En je hebt ervaren doe je deze kunt verbeteren. Je krijgt meer zelfvertrouwen. En je kunt beter met tegenslagen om gaan. Je leert nieuwe mensen kennen. Na afloop krijg je een cerificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

• De training wordt gegeven door een trainer en ervaringsdeskundigen.
• De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur.
• Er zijn maximaal 12 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Nieuwe werkervaringsplekken bij woningcorporatie Woonbron

  Op dinsdag 17 april maakten we het officieel: onze samenwerking met woningcorporatie Woonbron in Hoogvliet. Hierdoor kunnen 8 tot 12 cliënten van Pameijer werkervaring opdoen in de wijk. Karin Schrederhof, directeur Woonbron ZWS en Arend Vreugdenhil, bestuurder Pameijer, ondertekenden het contract.

  Lees verder
 2. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 3. Kick off campagne Nederland Onbeperkt

  Op donderdag 13 oktober is de landelijke publiekscampagne ‘Nederland Onbeperkt’ gestart, georganiseerd door de VGN. Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. Alleen dan kunnen ze – voor zover ze kunnen – meedoen in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door…’

  Lees verder