Leefstijl en vitaliteit

Je wilt je graag fitter voelen. En beter voor jezelf leren zorgen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Misschien heb je niet veel energie. Of je wilt gezonder leven, maar je weet niet hoe. De groepstraining ‘Leefstijl en vitaliteit’ helpt je hierbij. Het geeft je meer zelfvertrouwen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat is ‘Leefstijl en vitaliteit’?

Bij de training ‘Leefstijl en vitaliteit’ leer je samen met andere mensen hoe je met plezier kunt bewegen. En hoe je je leefstijl kunt verbeteren.

Voor wie is het?

‘Leefstijl en vitaliteit’ is voor iedereen die niet (meer) gewend is om te bewegen. Die beter in zijn vel wil zitten. En die wil leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Wat houdt het in?

Samen met andere deelnemers doe je oefeningen en deel je ervaringen en tips. Je leert welke leefstijl je hebt. En hoe je deze kunt verbeteren. Je doet ervaring op met bijvoorbeeld bewegen, gezondheid en jezelf verzorgen. Je werkt vooral aan de dingen die jij wilt bereiken. Op een leuke manier!

Wat levert het op?

Je bent je beter bewust van je leefstijl en je leefritme. En je hebt ervaren doe je deze kunt verbeteren. Je krijgt meer zelfvertrouwen. En je kunt beter met tegenslagen om gaan. Je leert nieuwe mensen kennen. Na afloop krijg je een cerificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

• De training wordt gegeven door een trainer en ervaringsdeskundigen.
• De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur.
• Er zijn maximaal 12 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder