Wonen

Je wilt graag een eigen plek. Een huis waar je prettig woont en jezelf kunt zijn. 
En met een beetje hulp gaat je dat lukken ook. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw vraag. Dat doen we als volgt.

Je woont zelfstandig in een eigen woning. Of gaat dat binnenkort doen. Je geeft zelf aan wanneer je ondersteuning nodig hebt. Zo woon je met meer zelfvertrouwen.

Lukt het als ouder of verzorger niet meer om thuis voor je kind te zorgen? In een kleinschalige woonvorm krijgt jouw zoon of dochter de zorg die hij of zij nodig heeft.

Soms heb je als ouder of verzorger van een kind of volwassene met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking even een adempauze nodig.

Als thuis opgroeien (even) niet meer mogelijk is ga je eerst naar een veilige plek. Daarna zoeken we samen een oplossing.

Is thuis opgroeien (tijdelijk) echt niet mogelijk? Dan is er het gezinshuis. Hier krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Hoe doe je het huishouden? Hoe maak je contact met je buren? Hoe verzorg je jezelf. Hoe maak je groenten schoon? En hoeveel dagen mag je eten bewaren? Zo kan jij gezond en betaalbaar eten. Dit, en meer, leer je allemaal.

Zelf een huis zoeken kan lastig zijn. We ondersteunen jou in het vinden van een passende woning en helpen je met alle regeldingen eromheen.

Je woont zelfstandig in je eigen huis (met of zonder individuele ondersteuning). Je ontmoet nieuwe buurtgenoten en doet samen leuke dingen. Je kunt bij elkaar terecht voor vragen of problemen. Als je elkaar helpt, heb je minder professionele ondersteuning nodig.

Je woont zelfstandig in een eigen woning. Onze wooncoaches staan je met raad en daad bij. Zo weet je dat er iemand voor je is. Samen werk je aan het bereiken van jouw doelen.

Je woont tijdelijk in een woning van Pameijer. Je woont zelfstandig, maar de wooncoach is op afstand bereikbaar. Zo weet je dat er iemand voor je is. Samen werk je aan het bereiken van jouw doelen.

Je woont tijdelijk in een woning van Pameijer. Onze wooncoaches ondersteunen jou. Zo ontwikkel je jezelf verder.

Je woont langere tijd in een woning van Pameijer. Dat heet ‘wonen met langdurige zorg’. Je kunt in een groep of alleen wonen. Onze wooncoaches ondersteunen jou. Zo ontwikkel je jezelf verder.

Vul je postcode in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Praktische stappen

  1. Stap 1 Welke hulp heb je nodig?
  2. Stap 2 Heb je een indicatie of een beschikking of een pgb?
  3. Stap 3 Wat moet je betalen?
  4. Stap 4 Wat spreken we samen af?
  5. Stap 5 Aan de slag

Advies nodig?

Heb je een vraag over deze stappen? Bel of mail gerust, we geven je graag advies.

010 271 00 00 info@pameijer.nl

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Denk je met ons mee?

We doen ons best om iedereen goed te helpen. Maar zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder

Wat vind je van de website?