Vergroten van weerbaarheid

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. En jezelf ontwikkelen. Soms is dat lastig. Waar ben je goed in? En hoe kom je voor jezelf op? De groepstraining ‘Vergroten van weerbaarheid’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Vergroten van weerbaarheid’?

 ‘Vergroten van weerbaarheid’ is een training in een groep over hoe je je staande kunt houden in spanningsvolle situaties.  

Voor wie is het?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking. 

Wat houdt het in?

In de groepstraining 'Vergroten van weerbaarheid' leer je om in verschillende situaties voor jezelf op te komen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen. Hoe je ruzies en conflicten op een positieve manier kunt voorkomen. En hoe je om kunt gaan met je eigen emoties. 

Wat levert het op?

Door  'Vergroten van weerbaarheid' weet je beter hoe je jouw grenzen aangeeft. Je kunt ruzies met anderen voorkomen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training wordt gegeven door (ervaringsdeskundige) trainer(s).
 • De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Blue Monday Run vraagt aandacht voor depressie

  Op maandag 21 januari organiseerde Mark, ervaringsdeskundige bij Pameijer, een Blue Monday Run in Hillegersberg. Dit is een sponsorloop om aandacht te vragen voor depressie. Er liepen 19 mensen mee.

  Lees verder
 2. Kom je naar de workshop Ontwikkeling - Herstel?

  Wil jij meer bezig zijn met je talenten dan met je problemen? Wil je hoopvoller in het leven staan? Kom dan samen met je begeleider naar de workshop Ontwikkeling-Herstel.

  Lees verder
 3. Ga je mee op Virtual Reality expeditie?

  Heb je wel eens een Virtual Reality bril opgezet? Ervaar het zelf tijdens één van de Pameijer VR-expedities op 17 oktober. Iedereen is welkom! Dus neem je begeleider mee.

  Lees verder