Vergroten van weerbaarheid

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. En jezelf ontwikkelen. Soms is dat lastig. Waar ben je goed in? En hoe kom je voor jezelf op? De groepstraining ‘Vergroten van weerbaarheid’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Vergroten van weerbaarheid’?

 ‘Vergroten van weerbaarheid’ is een training in een groep over hoe je je staande kunt houden in spanningsvolle situaties.  

Voor wie is het?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking. 

Wat houdt het in?

In de groepstraining 'Vergroten van weerbaarheid' leer je om in verschillende situaties voor jezelf op te komen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen. Hoe je ruzies en conflicten op een positieve manier kunt voorkomen. En hoe je om kunt gaan met je eigen emoties. 

Wat levert het op?

Door  'Vergroten van weerbaarheid' weet je beter hoe je jouw grenzen aangeeft. Je kunt ruzies met anderen voorkomen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

  • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Bijeenkomst 1, 3, 5, en 7 zijn op locatie. De andere bijeenkomsten zijn online.
  • 6 weken na het eind van de training is er een terugkombijeenkomst van 2 uur.
  • Een (ervaringsdeskundige) trainer begeleidt de bijeenkomsten.
  • Er zijn gemiddeld 7 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.