Vergroten van weerbaarheid – individueel

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. En jezelf ontwikkelen. Soms is dat las-tig. Waar ben je goed in? En hoe kom je voor jezelf op? De individuele training ‘Verg-roten van weerbaarheid’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Vergroten van weerbaarheid’?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is een individuele training over hoe je je staande kunt houden in spanningsvolle situaties. 

Voor wie is het?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?

In de training 'Vergroten van weerbaarheid' leer je om in verschillende situaties voor jezelf op te komen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen. Hoe je ruzies en conflicten op een positieve manier kunt voorkomen. En hoe je om kunt gaan met je eigen emoties.

Wat levert het op?

Door  'Vergroten van weerbaarheid' weet je beter hoe je jouw grenzen aangeeft. Je kunt ruzies met anderen voorkomen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training wordt gegeven door (ervaringsdeskundige) trainer(s).
 • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Blue Monday Run vraagt aandacht voor depressie

  Op maandag 21 januari organiseerde Mark, ervaringsdeskundige bij Pameijer, een Blue Monday Run in Hillegersberg. Dit is een sponsorloop om aandacht te vragen voor depressie. Er liepen 19 mensen mee.

  Lees verder
 2. Kom je naar de workshop Ontwikkeling - Herstel?

  Wil jij meer bezig zijn met je talenten dan met je problemen? Wil je hoopvoller in het leven staan? Kom dan samen met je begeleider naar de workshop Ontwikkeling-Herstel.

  Lees verder
 3. Vaartochten met zeilschip Helena

  Wist je dat Pameijer samen met Reederij Oosterschelde dagtochten met een zeilschip organiseert?

  Lees verder