Vergroten van weerbaarheid – individueel

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. En jezelf ontwikkelen. Soms is dat las-tig. Waar ben je goed in? En hoe kom je voor jezelf op? De individuele training ‘Verg-roten van weerbaarheid’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Vergroten van weerbaarheid’?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is een individuele training over hoe je je staande kunt houden in spanningsvolle situaties. 

Voor wie is het?

‘Vergroten van weerbaarheid’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?

In de training 'Vergroten van weerbaarheid' leer je om in verschillende situaties voor jezelf op te komen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen. Hoe je ruzies en conflicten op een positieve manier kunt voorkomen. En hoe je om kunt gaan met je eigen emoties.

Wat levert het op?

Door  'Vergroten van weerbaarheid' weet je beter hoe je jouw grenzen aangeeft. Je kunt ruzies met anderen voorkomen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training wordt gegeven door (ervaringsdeskundige) trainer(s).
 • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder