Maak je je zorgen over de toekomst van het kind van een bekende? Gaat het bijvoorbeeld niet goed thuis of op school? Wil je overbelasting voor iemand voorkomen? Of is het echt crisis? En vind je het moeilijk om dit aan te kaarten of hulp te organiseren?  Samen zoeken we de beste oplossing. 

Lees verder

Je ziet dat bij een familielid de problemen soms boven het hoofd groeien. Is bijvoorbeeld de woonsituatie onhoudbaar of nemen de schulden alleen maar toe? Weet je familielid niet hoe hij de dag door moet komen? Als alles tegenzit, kan een helpende hand nodig zijn om het leven weer op orde te brengen. Dat doen we als volgt.

Lees verder

Iedereen heeft graag mensen om zich heen. Familie of vrienden om op terug te vallen. Buren waarmee je goed kunt opschieten. Maar misschien voel je je wel eens eenzaam? Samen vergroten wij je sociale netwerk. Dat doen we zo:

Lees verder

Wil je meer zelf doen en werken aan je ontwikkeling en herstel? Digitale hulpmiddelen, e-learning en internet helpen je jouw doelen te bereiken: snel, flexibel en waar je maar wilt. Ben je client bij Pameijer en heb je interesse in digitale ondersteuning? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Mail naar samenonline@pameijer.nl.

Heb je al een digitaal middel in huis, bijvoorbeeld een iPhone, iPad of smartphone. Maar kom je er niet uit of doet het apparaat het niet meer? Neem dan contact op met de ICT Servicedesk.

Lees verder

Je wilt graag sterker en zelfstandiger worden. Of zelf leren herstellen. Of meer orde in je leven. Dit kan met een training, zelfhulpgroep of cursus. Die geven je een boost en zijn laagdrempelig. Ook kun je snel beginnen. En wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Er is veel keuze: wat er ook speelt, je kunt bij ons terecht.

Lees verder

Vind je het lastig om met geld om te gaan? Of heb je schulden? Samen brengen we je financiën weer op orde. We kijken mee met je inkomsten en uitgaven. Of we helpen je op weg met je administratie, internetbankieren, belastingaangifte of schuldaflossing. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw vraag. 

Lees verder

Mantelzorg kan dankbaar werk zijn - en zwaar tegelijk. Het roept vaak vragen op als: hoe is het om mantelzorger te zijn? Welke gevoelens komen erbij kijken? Hoe werk je het best samen met zorgverleners? En wat mag je van elkaar verwachten? Het helpt om hierover in gesprek te gaan met andere mantelzorgers en ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Je wilt graag dingen doen die je leuk vindt, waardering krijgen, contact hebben met andere mensen en geld verdienen. Samen zoeken we een baan of dagbesteding die bij je past. Dat doen we als volgt.

Lees verder

Je wilt graag een eigen plek. Een huis waar je prettig woont en jezelf kunt zijn.  En met een beetje hulp gaat je dat lukken ook. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw vraag. Dat doen we als volgt.

    Lees verder