Naar dingen zelf doen pagina

Herstelwerkgroep

Samen met anderen werk je aan jouw herstel en uitbreiding van je sociale netwerk. Je wisselt ervaringen en tips uit. Het helpt je om zelfstandiger te leven.

Laagdrempelig

Een Herstelwerkgroep is een laagdrempelige zelfhulpgroep. Samen met anderen werk je aan jouw herstel en uitbreiding van je sociale netwerk. Er zijn algemene werkgroepen. Daarin praat je over vaste en zelfgekozen onderwerpen.  Bijvoorbeeld:

 • vrijwilligerswerk,

 • het ontwikkelen van je kwaliteiten,

 • hoe houd ik mijn huis op orde,

 • hoe ga ik met mijn geld om of

 • hoe ga ik om met mijn hulpverlener.

Zelfstandiger leven

Er zijn ook speciale themagroepen. Bijvoorbeeld over seksualiteit, verslaving of ouder worden. De Herstelwerkgroep is een plek om ervaringen en tips uit te wisselen. Het helpt je om zelfstandiger te leven. De training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 uur. Na afloop krijg je een certificaat.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder