Sterk op mijn werk

Werk je al een tijdje en loop je tegen dingen aan op je werk? Bijvoorbeeld omdat collega’s je niet begrijpen? Of omdat je het moeilijk vindt om jouw ideeën te bespreken? Dan is het goed om te werken aan een betere samenwerking en een prettige werksfeer. De groepstraining ‘Sterk op mijn werk’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Sterk op mijn werk’?

‘Sterk op mijn werk’ is een groepstraining over hoe je goed kunt samenwerken in een team.

Voor wie is het?

‘Sterk op mijn werk’ is bedoeld voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking die met meer plezier willen werken met collega’s. En die hun zelfvertrouwen op hun werk willen versterken.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Sterk op mijn werk’ leer je hoe je prettig met collega’s samenwerkt. Je leert onder andere hoe je afspraken maakt en deze vasthoudt. En hoe je feedback kunt geven en ontvangen. Maar ook hoe je voor jezelf kunt opkomen. Samen met de andere deelnemers oefen je situaties uit de praktijk. In een veilige omgeving. En je kunt ervarin-gen en tips delen. Volg je de training samen met je eigen collega’s? Dan gaan we aan de slag met onderwerpen waar jullie tegen aan lopen in jullie werk.

Wat levert het op?

Door ‘Sterk op mijn werk’ leer je beter samenwerken met collega’s op je werk. Je begrijpt elkaar beter. Dat geeft je meer zelfvertrouwen. Je gaat met meer plezier naar je werk. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Blue Monday Run vraagt aandacht voor depressie

  Op maandag 21 januari organiseerde Mark, ervaringsdeskundige bij Pameijer, een Blue Monday Run in Hillegersberg. Dit is een sponsorloop om aandacht te vragen voor depressie. Er liepen 19 mensen mee.

  Lees verder
 2. Kom je naar de workshop Ontwikkeling - Herstel?

  Wil jij meer bezig zijn met je talenten dan met je problemen? Wil je hoopvoller in het leven staan? Kom dan samen met je begeleider naar de workshop Ontwikkeling-Herstel.

  Lees verder
 3. Willem wint innovatieprijs

  We zijn supertrots op Willem! Gisteren heeft hij samen met ons een innovatieprijs in West-Brabant gewonnen voor de manier we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen naar (betaald) werk. We kunnen nu ook in Brabant mensen helpen!

  Lees verder