Sterk op mijn werk

Werk je al een tijdje en loop je tegen dingen aan op je werk? Bijvoorbeeld omdat collega’s je niet begrijpen? Of omdat je het moeilijk vindt om jouw ideeën te bespreken? Dan is het goed om te werken aan een betere samenwerking en een prettige werksfeer. De groepstraining ‘Sterk op mijn werk’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Sterk op mijn werk’?

‘Sterk op mijn werk’ is een groepstraining over hoe je goed kunt samenwerken in een team.

Voor wie is het?

‘Sterk op mijn werk’ is bedoeld voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking die met meer plezier willen werken met collega’s. En die hun zelfvertrouwen op hun werk willen versterken.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Sterk op mijn werk’ leer je hoe je prettig met collega’s samenwerkt. Je leert onder andere hoe je afspraken maakt en deze vasthoudt. En hoe je feedback kunt geven en ontvangen. Maar ook hoe je voor jezelf kunt opkomen. Samen met de andere deelnemers oefen je situaties uit de praktijk. In een veilige omgeving. En je kunt ervarin-gen en tips delen. Volg je de training samen met je eigen collega’s? Dan gaan we aan de slag met onderwerpen waar jullie tegen aan lopen in jullie werk.

Wat levert het op?

Door ‘Sterk op mijn werk’ leer je beter samenwerken met collega’s op je werk. Je begrijpt elkaar beter. Dat geeft je meer zelfvertrouwen. Je gaat met meer plezier naar je werk. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

  Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

  Lees verder
 3. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder