Relaties en seksualiteit

Je wilt op een fijne manier (seksuele) relaties hebben. Of je bent op zoek naar een vaste vriend of vriendin. Maar je weet niet zo goed hoe. De groepstraining ‘Relaties en seksualiteit’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Relaties en seksualiteit’?

‘Relaties en seksualiteit’ is een groepstraining over hoe je een (seksuele) relatie begint. En vasthoudt. Op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Voor wie is het?

‘Relaties en seksualiteit’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om een (seksuele) relatie te hebben. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Relaties en seksualiteit’ leer je over je eigen seksualiteit. En hoe je deze kunt inbrengen in je relatie. Je leert jezelf beter kennen en weet beter welke mensen bij je passen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen en aangeven. En je leert hoe je om kunt gaan met je eigen emoties.

Wat levert het op?

Met ‘Relaties en seksualiteit’ weet je beter hoe je een (seksuele) relatie kunt beginnen. Op een manier die bij jou past. En je krijgt meer zelfvertrouwen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • Er zitten mannen en vrouwen in de groep. Als je dat wilt en er zijn voldoende deelnemers, dan organiseren we een training voor alleen mannen of vrouwen.
 • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Blue Monday Run vraagt aandacht voor depressie

  Op maandag 21 januari organiseerde Mark, ervaringsdeskundige bij Pameijer, een Blue Monday Run in Hillegersberg. Dit is een sponsorloop om aandacht te vragen voor depressie. Er liepen 19 mensen mee.

  Lees verder
 2. Kom je naar de workshop Ontwikkeling - Herstel?

  Wil jij meer bezig zijn met je talenten dan met je problemen? Wil je hoopvoller in het leven staan? Kom dan samen met je begeleider naar de workshop Ontwikkeling-Herstel.

  Lees verder
 3. Ga je mee op Virtual Reality expeditie?

  Heb je wel eens een Virtual Reality bril opgezet? Ervaar het zelf tijdens één van de Pameijer VR-expedities op 17 oktober. Iedereen is welkom! Dus neem je begeleider mee.

  Lees verder