Relaties en seksualiteit

Je wilt op een fijne manier (seksuele) relaties hebben. Of je bent op zoek naar een vaste vriend of vriendin. Maar je weet niet zo goed hoe. De groepstraining ‘Relaties en seksualiteit’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Relaties en seksualiteit’?

‘Relaties en seksualiteit’ is een groepstraining over hoe je een (seksuele) relatie begint. En vasthoudt. Op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Voor wie is het?

‘Relaties en seksualiteit’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om een (seksuele) relatie te hebben. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Relaties en seksualiteit’ leer je over je eigen seksualiteit. En hoe je deze kunt inbrengen in je relatie. Je leert jezelf beter kennen en weet beter welke mensen bij je passen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen en aangeven. En je leert hoe je om kunt gaan met je eigen emoties.

Wat levert het op?

Met ‘Relaties en seksualiteit’ weet je beter hoe je een (seksuele) relatie kunt beginnen. Op een manier die bij jou past. En je krijgt meer zelfvertrouwen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

  • Er zitten mannen en vrouwen in de groep. Als je dat wilt en er zijn voldoende deelnemers, dan organiseren we een training voor alleen mannen of vrouwen.
  • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Bijeenkomst 1, 5, en 7 zijn op locatie. De andere bijeenkomsten zijn online.
  • Een cliënttrainer begeleidt de bijeenkomsten.
  • Er zijn gemiddeld 7 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.