Sterk naar je werk

Ben je klaar met school en begin je met werken? Dan wil je je zeker voe-len op je werk. Je wilt dat collega’s jou begrijpen. En je wilt je goed kunnen presenteren. De groepstraining ‘Sterk naar je werk’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Sterk naar je werk’?

‘Sterk naar je werk’ is een groepstraining over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt op je werk.

Voor wie is het?

‘Sterk naar je werk’ is bedoeld voor jongvolwassenen (18 – 27 jaar) met een licht verstandelijke beperking die willen gaan werken.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Sterk naar je werk’ leer je hoe je goed met collega’s omgaat. Je leert onder andere hoe je jezelf presenteert, hoe je je eigen grenzen aangeeft en hoe je een praatje maakt met anderen. Samen met an-dere jongeren doe je leuke oefeningen. En je kunt ervaringen en tips delen. Een maand na de laatste training dag is er een terugkom moment, waarin deelnemers ervaringen uitwisselen en deze koppelen aan de informatie uit de training.

Wat levert het op?

Door ‘Sterk naar je werk’ leer je hoe je kunt communiceren op je werk. Zo-dat collega’s je beter begrijpen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training bestaat uit 5 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Blue Monday Run vraagt aandacht voor depressie

  Op maandag 21 januari organiseerde Mark, ervaringsdeskundige bij Pameijer, een Blue Monday Run in Hillegersberg. Dit is een sponsorloop om aandacht te vragen voor depressie. Er liepen 19 mensen mee.

  Lees verder
 2. Kom je naar de workshop Ontwikkeling - Herstel?

  Wil jij meer bezig zijn met je talenten dan met je problemen? Wil je hoopvoller in het leven staan? Kom dan samen met je begeleider naar de workshop Ontwikkeling-Herstel.

  Lees verder
 3. Willem wint innovatieprijs

  We zijn supertrots op Willem! Gisteren heeft hij samen met ons een innovatieprijs in West-Brabant gewonnen voor de manier we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen naar (betaald) werk. We kunnen nu ook in Brabant mensen helpen!

  Lees verder