Sterk naar je werk

Ben je klaar met school en begin je met werken? Dan wil je je zeker voe-len op je werk. Je wilt dat collega’s jou begrijpen. En je wilt je goed kunnen presenteren. De groepstraining ‘Sterk naar je werk’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Sterk naar je werk’?

‘Sterk naar je werk’ is een groepstraining over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt op je werk.

Voor wie is het?

‘Sterk naar je werk’ is bedoeld voor jongvolwassenen (18 – 27 jaar) met een licht verstandelijke beperking die willen gaan werken.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Sterk naar je werk’ leer je hoe je goed met collega’s omgaat. Je leert onder andere hoe je jezelf presenteert, hoe je je eigen grenzen aangeeft en hoe je een praatje maakt met anderen. Samen met an-dere jongeren doe je leuke oefeningen. En je kunt ervaringen en tips delen. Een maand na de laatste training dag is er een terugkom moment, waarin deelnemers ervaringen uitwisselen en deze koppelen aan de informatie uit de training.

Wat levert het op?

Door ‘Sterk naar je werk’ leer je hoe je kunt communiceren op je werk. Zo-dat collega’s je beter begrijpen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training bestaat uit 5 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

  Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

  Lees verder
 3. Kick off campagne Nederland Onbeperkt

  Op donderdag 13 oktober is de landelijke publiekscampagne ‘Nederland Onbeperkt’ gestart, georganiseerd door de VGN. Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. Alleen dan kunnen ze – voor zover ze kunnen – meedoen in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door…’

  Lees verder