Vriendschap en relaties

Je wilt graag vriendschappen. Of je bent op zoek naar een vaste vriend of vriendin. Maar je weet niet zo goed hoe. De groepstraining ‘Vriendschap en relaties’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Vriendschap en relaties’?

‘Vriendschap en relaties’ is een groepstraining over hoe je vrienden maakt. Of hoe je een relatie krijgt. En hoe je vriendschappen of een relatie vasthoudt. Op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Voor wie is het?

‘Vriendschap en relaties’ is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om vrienden te maken. Of een relatie te hebben. Bijvoorbeeld vanwege een psychische kwetsbaarheid of een (licht) verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?

In de groepstraining ‘Vriendschap en relaties’ leer je hoe je kennis maakt met mensen. Je leert jezelf beter kennen en weet beter welke mensen bij je passen. Je leert je eigen grenzen (h)erkennen en aangeven. En je leert hoe je om kunt gaan met je eigen emoties.

Wat levert het op?

Met ‘Vriendschap en relaties’ weet je beter hoe je vrienden maakt. En hoe je met vrienden om gaat. Je kent het verschil tussen een vriendschap en een relatie. En je krijgt meer zelfvertrouwen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

  • Er zitten mannen en vrouwen in de groep. Als je dat wilt en er zijn voldoende deelnemers, dan organiseren we een training voor alleen mannen of vrouwen.
  • De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Bijeenkomst 1, 5, en 7 zijn op locatie. De andere bijeenkomsten zijn online.
  • Een cliënttrainer begeleidt de bijeenkomsten.
  • Er zijn gemiddeld 7 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.