Herstel en empowerment

Je wilt graag meer grip krijgen op je leven. Dat is niet altijd gemakkelijk. Je wilt meer zicht op waar je goed in bent. En hoe je dat kan gebruiken om je sterker te voelen. De groepstraining ‘Herstel en empowerment’ helpt je hierbij. Wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat is de ’Herstel en empowerment’?

‘Herstel en empowerment’ is een groepstraining over herstel en eigen kracht. Je leert waar je goed in bent. En hoe je dit kunt inzetten om je sterker te voelen.

Voor wie is ‘Herstel en empowerment’?

Herstel en empowerment’ is voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, die hun eigen kracht (weer) willen ervaren. En die meer grip op hun leven willen krijgen.

Wat houdt het in?

In de groepstraining werk je aan thema’s die te maken hebben met herstel en empowerment: je eigen verhaal, herstel en veerkracht, weerbaarheid, eigen kracht, omgaan met geld en grip op je leven. Je leert waar je goed in bent en wat jou op de been heeft gehouden. Samen met anderen doe je oefeningen en deel je ervaringen en tips. We werken vooral aan de dingen die jij wilt bereiken. Stap voor stap.

Wat levert het op?

Je snapt beter waarom je de dingen doet zoals je doet. En hebt inzicht in wat je een goed of juist een rot gevoel geeft. Je hebt inzicht in waar je goed in bent. Dit kun je actief gebruiken om je sterker te voelen. Je kunt beter voor jezelf opkomen. Na afloop krijg je een certificaat.

Wat is nog belangrijk om te weten?

• Een trainer en ervaringsdeskundigen begeleiden de bijeenkomsten.
• De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur.
• De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Kick off campagne Nederland Onbeperkt

  Op donderdag 13 oktober is de landelijke publiekscampagne ‘Nederland Onbeperkt’ gestart, georganiseerd door de VGN. Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. Alleen dan kunnen ze – voor zover ze kunnen – meedoen in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door…’

  Lees verder
 3. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder