Ik houd van patat met kroket en cola!

Lorenzo is altijd vrolijk. En heeft vaak binnenpretjes. Hij houdt van afwassen, vooral om veel sop te gebruiken en te spelen. En als er iets kapot valt, moet hij hard lachen. Hij geniet van de dingen om hem heen.

Werken voor bedrijven

Lorenzo heeft een stoornis in het autistisch spectrum en een verstandelijke beperking. Hij is altijd actief. Hij werkt vier dagen per week op het Wolfert Dalton College. Daar helpt hij met conciërge werkzaamheden en het netjes houden van de kantine en de buitenruimte. Eén dag per week is hij bij AC Minervaplein. Daar doet hij onder andere huishoudelijke werkzaamheden, zoals de was vouwen voor de fysiotherapeut in de wijk. Maar ook sieraden verpakken voor een juwelier.

Familieman

Lorenzo woont bij zijn moeder en heeft vier zussen die niet meer thuis wonen. Familie is heel belangrijk voor hem. Hij gaat regelmatig met zijn moeder naar Suriname, waar hij erg blij van wordt. En in het weekend bezoekt hij met zijn oom en tante de Markt, om een patatje te halen bij Bram.

Structuur

Ondanks zijn drukke agenda, is Lorenzo’s week overzichtelijk. De werkzaamheden zijn voorspelbaar, net als de momenten waarop hij deze doet. Dat brengt rust en structuur. Hij zit goed in zijn vel en dat is dagelijks te zien.

Het resultaat

Dit heeft Lorenzo nu al bereikt

  1. Werken bij het Wolfert Dalton College
  2. Werken voor een juwelier
  3. Werken voor een fysiotherapeut
  4. Genieten van familiemomenten

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.