Voeding en bewegen

Welkom! Op deze pagina vind je allerlei informatie over gezond eten, koken en bewegen. We houden je op de hoogte met filmpjes en tips. Ook zijn er elke dag activiteiten over voeding en bewegen. 

Agenda - welke dag wil jij meedoen?

Is er een activiteit waar je aan mee wilt doen? Bekijk de instructie over hoe je dat doet.
Bekijk ook de weekagenda voor andere activiteiten.

  1. Maandag
  2. Vrijdag

Ronald geeft tips over de nieuwe maatregelen en waar je rekening mee moet houden als je boodschappen doet.

Lees verder

Clarissa vertelt in haar blog hoe het is om na lange tijd weer te werken én te sporten. En deelt een lekker recept voor een spinazie wokgerecht.

Lees verder

Clarissa kijkt uit naar de opening van haar sportschool. Ook deelt ze een recept voor pasta pesto met tomaatjes en spinazie. En hoe makkelijk je zelf de pesto maakt.

Lees verder

In beweging met... Yin Yoga

Volg de 3e les van Yin Yoga wanneer het jou uitkomt. Of volg de lessen online op maandagmiddag. Yin yoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij de ademhaling en de ontspanning van lichaam en geest centraal staan.

In beweging met... Rob

Heerlijk, weer een fijn filmpje van een QiGong workshop met Rob. Doe je mee? Gewoon op elk moment van de dag kun je dit kijken en lekker op je eigen tempo in je eigen omgeving meedoen.

Koken met... Elly

Dit keer een filmpje over indoor moestuinen. Elly, die ons de vorige keer een heerlijke soep liet koken, neemt ons mee naar haar balkon. Hier laat ze zien hoe je op je balkon heerlijke kruiden kunt maken en meteen ook kunt genieten van prachtige bloemen.

Tips over voeding en beweging

Ga er lekker op uit in het Kralingse Bos. Hier vindt moet vind zijn je een route langs verschillende wandelpaadjes, lekker tussen het groen.

Lees meer

Ooit wel eens een wandelmeditatie geprobeerd? Hier wat tips om er mee aan de slag te gaan.

Lees meer

Wandel via groene singels naar het historische Delfshaven. Vanuit de Veerhaven vaar je de Maas over naar Hotel New York of je loopt de Erasmusbrug over.

Lees meer

Doe mee op Facebook

Meer tips, handige sites, of ideeën? In onze Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?