'Ik wil leren om betere foto’s te maken'

Jeroen werkt als ervaringsdeskundige GZ bij Pameijer. Hij volgt op maandag een cursus digitale fotografie bij Accent Avondonderwijs in Rotterdam. Fotograferen is al lang zijn hobby. Op de cursus leert hij betere foto’s maken en vindt hij nieuwe uitdagingen.

Cursussen op maat

Bij Accent Avondonderwijs kun je allerlei praktische dingen leren. Hoe je beter kunt uitkomen met je geld bijvoorbeeld. Of hoe je veilig kunt werken met je computer. De school heeft twee vestigingen in Rotterdam. Elk jaar volgen veel mensen die moeite hebben met leren daar een cursus.

Meer leren

Jeroen volgt er een cursus digitale fotografie. ‘Ik fotografeer al jaren en wilde er graag meer over leren. Foto’s maken in de natuur vind ik heel leuk. Als je foto’s van water maakt, kun je bijvoorbeeld mooi zien hoe het licht erop valt. Of hoe dingen weerspiegeld worden.’

Stap verder

Op de cursus leert hij van alles over de camera en over fotografie. ‘Zo leer ik hoe je met de sluitertijd of het diafragma kunt spelen. Ik wil graag dat mijn eigen foto’s beter worden. Nieuwe uitdagingen vind ik ook altijd leuk. De opdrachten brengen je steeds een stapje verder.’

Uitdagingen

Jeroen houdt van uitdagingen. Zo ontwikkelde hij zich binnen Pameijer tot ervaringsdeskundige GZ. Hij wordt door collega’s regelmatig gevraagd om mee te denken met nieuwe plannen. Maar ook privé blijft hij zich ontwikkelen. ‘Op de cursus leer je beter kijken. En tegelijk leer je door sommige opdrachten ook nog wat beter rekenen!’ Het houdt hem scherp, zowel op zijn werk als privé.

Het resultaat

Dit heeft Jeroen nu al bereikt

  1. Kennis over digitale fotografie
  2. Beter leren rekenen
  3. Meedenken met nieuwe plannen

Klinkt goed!

Wil je ook graag sterker en zelfstandiger worden? Dit kan met een training, zelfhulpgroep of cursus.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.