Omgaan met verandering

Welkom! Op deze pagina vind je allerlei informatie over omgaan met verandering. We helpen je hier graag mee filmpjes, ervaringsverhalen en tips. Ook is het mogelijk om hierover in gesprek te gaan met elkaar onder begeleiding van medewerkers van Pameijer .

Agenda - welke dag wil jij meedoen?

  1. Maandag
  2. Donderdag

Verhalen die verbinden

Paul, trainer van Pameijer Plus, speelt de coronacrisis van zich af!

Babbelen met Babet deel 2: Werken? Hoe?

Babbelen met Babet is een vlog van Babet, een medewerker van Pameijer, tijdens deze corona periode. Bekijk de vlog waarin Babet laat zien hoe zij haar werk van Omgaan met Verlies en Rouw in deze tijd toch nog kan uitvoeren.

Verhalen & Gedichten die verbinden

Op dit moment gaat het redelijk met Priscilla. Ze heeft net een weekje vakantie gehad en ze verteld over de huiskamer van het Open Huis.

Lees verder

Het zal je maar gebeuren: had je eindelijk leuk werk en kwam je vriend drie keer per week logeren; stopt ineens je werk voor weet niet hoelang en blijft je vriend al weken weg. Anders is het gevaarlijk voor zijn gezondheid...

Lees verder

Eind 2019. Langzaam komen de nieuwsberichten vanuit het tjokvolle China de huiskamer binnen over het beruchte Corona virus. Het lijkt nog ver weg… Lees het verhaal van Betty en haar dochter.

Lees verder

Tips voor omgaan met veranderingen

Psycholoog Gijs Coppens legt uit waarom de coronacrisis voor stress kan zorgen en hoe je het beste je hoofd koel kunt houden met deze 7 concrete tips.

Lees verder

We worden nogal teruggeworpen op onszelf, door dat coronavirus. Onze vertrouwde routines gelden niet meer en we moeten onszelf een beetje opnieuw uitvinden.

Lees verder

Mensen zijn gewoontedieren. Wanneer we iets voor langere tijd gewend zijn dan willen we dit graag zo houden. Toch is verandering iets wat bij het leven hoort en wat niet valt te vermijden.

Lees verder

Volg ons op Facebook

Meer tips, handige sites, of ideeën? In onze Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?