Creatief en ontspanning

Welkom! Op deze pagina vind je allerlei informatie over creativiteit en ontspanning. We geven je voorbeelden welke leuke creatieve dingen je kunt doen en hoe je jezelf ontspant. Ook zijn er teken- en knutselopdrachten en online activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Agenda - welke dag wil jij meedoen?

  1. Dinsdag
  2. Woensdag
  3. Zondag

Knutselen met...

Pamela maakt deze keer een mooie vis van hartjes. Zie dit document met het sjabloon van de hartjes en wat je verder nodig hebt. Bekijk het filmpje voor de verdere uitleg.

Tekenopdracht: Bloom / Planten troost

Planten zorgen voor troost bij de mensen die aleen thuis zijn. Heb jij ook thuis een plant? Een kamerplant, een kruidenplantjes of heb je een balkon of tuin met planten? Bekijk het filmpje en doe de tekenopdracht.

Fotoblog Jeroen

Jeroen neemt je via zijn foto's mee in wat hij doet tijdens deze corona tijd. Zoals veel mensen heeft hij zeker met dit weer de behoefte meer om naar buiten te gaan. Niet per se om te zwemmen en te sporten zo als hij normaal gesproken doe,t maar wel om mooie plekken op te zoeken om te fotograferen.

Bekijk zijn 5e fotoblog: Meer naar buiten, vermijd drukte.

Bekijk alle fotoblogs

Verhalen van theater Babel: Mijn grote droom!

Uitdaging van de week

Deze week gaan we jongleren! Doe je mee?

Tips over creatief en ontspanning

Freek de Jonge heeft bedacht dat hij ál zijn werk op Youtube wilde zetten. Voor jou! Om weer eens lekker ouderwets te lachen om deze grote cabaretier!

Bekijk filmpje

Een rustgevende stem neemt je mee in een ontspannende oefening. Op de achtergrond hoor je verstillende geluiden die de natuur je als cadeautje geeft.

Bekijk het filmpje

Bekende schrijvers beginnen vaak met columns en blogs. Via deze gratis online cursus kun jij de stap naar het schrijverschap zetten.

Lees verder

Volg ons op Facebook

Meer tips, handige sites, of ideeën? In onze Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?