Creatief en ontspanning

Welkom! Op deze pagina vind je allerlei informatie over creativiteit en ontspanning. We geven je voorbeelden welke leuke creatieve dingen je kunt doen en hoe je jezelf ontspant. Ook zijn er teken- en knutselopdrachten en online activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Agenda - welke dag wil jij meedoen?

Is er een activiteit waar je aan mee wilt doen? Bekijk de instructie over hoe je dat doet.
Bekijk ook de weekagenda voor andere activiteiten.

  1. Woensdag
  2. Zondag

Knutselen met... Pamela

Maak een kunstwerk met tape op een canvas. Wil je dit ook maken? Dan heb je tape, een canvas en verf nodig. En om je kunstwerk helemaal af te maken plakletters of andere decoratie spullen. Bekijk dit document voor meer uitleg.

Uitdaging: toren bouwen

De medewerkers van de vakgroep vaktherapeuten hebben elke week een leuke uitdaging voor je. Deze keer: Toren bouwen

Animatie: van ei tot vlinder

Van ei tot vlinder groeien gaat in stappen. We kunnen niet wachten om de vlinder te zien maar de eitjes de rupsen en de poppen zijn eigelijk ook heel bijzonder. De metamorfose lijkt wel op magie en kost tijd. Op dit moment zijn het nog eitjes en rupsen. We moeten nog even geduld hebben.

Zing (samen online) mee!

Elke zondag zit Mirjam van 15.30 - 16.15 uur er klaar voor met opgewarmde stem en met liedjes. Kijk in de agenda voor de link om mee te doen. We zingen liedjes die jullie zelf leuk vinden. Gebruik je stem!

Fotoblog Jeroen

Jeroen neemt je via zijnoblog mee in wat hij doet tijdens deze corona tijd. Zoals iedereen weet is dit een lastige tijd. Waarin het lastig is om naar buiten te gaan of ergens gezellig met andere mensen naar toe te gaan. Met zijn hobby fotograferen laat hij jullie zien hoe hij met deze situatie om gaat. 

Bekijk de fotoblogs

Tips over creatief en ontspanning

Zoek je een leuk knutselidee voor in de zomer? Ga dan eens verven met ijs. Super cool (letterlijk én figuurlijk!) en je krijgt er enorm toffe kunstwerken van.

Lees verder

Zit je veel te breien, knutselen op je mobiel of de computer? Dan ken je vast dat nare gevoel van stijve schouders.

Lees verder

Als je lacht, kun je niet huilen. Het is goed voor je hart en doorbloeding van je lijf! Al kan je natuurlijk wel huilen van het lachen.

Lees verder

Doe mee op Facebook

Meer tips, handige sites, of ideeën? In onze Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?