Open huis bij Pameijer

Zin in een praatje? Of zoek je wat afleiding? Kom in contact met anderen tijdens ons Open huis. Dit kan elke avond via beeldbellen. Ook in het weekend.

Wanneer is het Open huis?

Elke dag van de week tussen 19:00 - 20:00. Dus ook op zaterdag en zondag. 

Wat doen we tijdens het Open huis?

Tijdens het Open huis kun je in contact komen met anderen door middel van beeldbellen. Met maximaal 12 mensen en 2 gespreksleiders (ervaringsdeskundigen van Pameijer). Soms kom je niet binnen. Dat betekent dat het Open huis vol is. Je kunt het dan later nog een keer proberen.

Hoe werkt het?

Doe je mee? Klik dan op deze link of de knop onderaan de pagina. Er opent zicht dan een scherm waar je kunt inloggen. Dit scherm is in het Engels. Spreek je dat niet goed? Of kom je er niet uit? Volg dan de onderstaande stappen, bekijk deze instructie of bekijk het onderstaande filmpje.

  • Vul je naam in in het eerste invulveld
  • Klik op de blauwe knop Continue (betekent: doorgaan)
  • Om te kunnen beeldbellen heeft het programma toegang nodig voor je microfoon en camera. Klik op de blauwe knop Request permissions (betekent: toestemming vragen)
  • Misschien moet je nóg een keer toestemming geven (ligt aan je laptop of telefoon). Doe dat.
  • Klik op de blauwe knop Knock (betekent: kloppen). Zo laat je weten dat je mee wil doen aan het gesprek.

Doe mee op Facebook

Wist je dat we ook een Samen online Facebookgroep hebben? Ook hier kun je terecht als je zin hebt in wat afleiding of contact.