Open huis bij Pameijer

Heb je zin in een praatje? Of zoek je wat afleiding? Kom in contact met anderen tijdens ons Open huis. Dit kan op woensdagavond en zondagmiddag via beeldbellen.

Wat is het Open huis?

In het Open huis kun je in contact komen met anderen door middel van beeldbellen. Dit kan met maximaal 12 mensen en 2 gespreksleiders (ervaringsdeskundigen van Pameijer). De digitale huiskamer is open woensdagavond tussen 19:00 - 20:00 en zondagmiddag tussen 16:00 - 17:00. Kom je niet binnen dan kan het zijn dat het maximaal aantal deelnemers bereikt is. Probeer het dan later nog een keer.

Hoe werkt het?

Doe je mee? Klik dan op deze link of de knop onderaan de pagina. Er opent zicht dan een scherm waar je kunt inloggen. Dit scherm is in het Engels. Spreek je dat niet goed? Of kom je er niet uit? Volg dan de onderstaande stappen, bekijk deze instructie of bekijk het onderstaande filmpje.

  • Vul je naam in in het eerste invulveld
  • Klik op de blauwe knop Continue (betekent: doorgaan)
  • Om te kunnen beeldbellen heeft het programma toegang nodig voor je microfoon en camera. Klik op de blauwe knop Request permissions (betekent: toestemming vragen)
  • Misschien moet je nóg een keer toestemming geven (ligt aan je laptop of telefoon). Doe dat.
  • Klik op de blauwe knop Knock (betekent: kloppen). Zo laat je weten dat je mee wil doen aan het gesprek.

Doe mee op Facebook

Wist je dat we ook een Samen online Facebookgroep hebben? Ook hier kun je terecht als je zin hebt in wat afleiding of contact.