Open huis bij Pameijer

Tijdens de eerste Corona-golf was het voor iedereen plotseling lastiger elkaar live te ontmoeten. Daarom begonnen we het Open huis, een digitale huiskamer waar cliënten van Pameijer meerdere keren per week online samen kwamen. Inmiddels is er gelukkig stap voor stap steeds weer meer mogelijk. Het open huis is dan ook gesloten en gaat lokaal verder.

Open huis gaat lokaal verder

Activering- en ontmoetingscentra Kreileroord, Buuf&Co, Oosterflank en Het Nieuwe Spoor organiseren elke laatste donderdag van de maand de online Kedeng kedeng express. Van 12.00 tot 15.00 uur is er een online programma rondom het thema ‘Zomer 2021’. Alles wat met de zomer te maken heeft wordt besproken, van vakantie, recepten, wk-voetbal, muziek, tips voor goede maaltijden tot een gezellig praatprogramma. 

Stap in en reis mee met de Pamijer Kedeng kedeng express. De vertrek- en aankomsttijden staan vermeld in het spoorboekje. Volg de link die bij elk station staat voor een goede reis. Je kunt inloggen met je pc, tablet of smartphone. Bekijk de instructie inloggen online huiskamer.


Het spoorboekje Kedeng kedeng express

Elke laatste donderdag van de maand

12:00 Muzikaal programma met Annelies: 
pameijer.whereby.com/buufenco 

12:30 Recepten, eten & drinken met Jos: 
pameijer.whereby.com/buufenco

13:00 Praatprogramma over dagelijkse zaken met Melissa: 
pameijer.whereby.com/ac-nieuwe-spoor

14:00 Yoga, mindfulness en welzijn met Christine: 
pameijer.whereby.com/inloop-oosterflank

15:00 Eindstation van de Kedeng kedeng express

Kom op tijd want vol=vol! Kom je niet binnen dan kan het zijn dat het maximaal aantal deelnemers bereikt is. Probeer het dan later nog een keer.

Doe mee op Facebook

Ben je op zoek naar meer tips, ideeën of contact? In onze besloten Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?