Vraag en praat mogelijkheden over vaccinatie voor cliënten en naasten

14 januari 2021

Om over het vaccineren een goed besluit te nemen, kan het helpen om erover te praten. Betrouwbare informatie is heel belangrijk. Ben je een cliënt of naaste van Pameijer? Dan kun je op verschillende manieren in gesprek gaan of vragen stellen aan een arts, iemand van het Medisch Team van Pameijer of een ervaringsdeskundige.

Vaccinatie is een belangrijke stap om onze cliënten en zorgmedewerkers te beschermen tegen het virus. Met het vaccineren bescherm je jezelf én de mensen om je heen. Dit betekent dat we een nieuwe fase in gaan en dat er misschien weer meer mogelijk is. En het brengt ons dichter bij een leven zonder coronaregels.

Twijfel je of heb je vragen over het vaccineren? Dan helpen we je graag. Je kunt op verschillende manieren in gesprek gaan. 

Per mail

Heb je een vraag? Mail dan naar veilig@pameijer.nl. Je krijgt dan antwoord van een arts, een medewerker van het Medisch Team van Pameijer of een ervaringsdeskundige.

Online vaccinatie huiskamers

Persoonlijk gesprek
Wil je graag met iemand praten over wat je bezighoudt rondom vaccinatie? Of heb je vragen? Elke woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur is er een online vaccinatie huiskamer. Dit houdt in dat je met beeld (mag ook zonder) met iemand praat van het medisch team en een ervaringsdeskundige. Je kunt ook familie, begeleiding of je partner vragen erbij aan te sluiten. Hier zijn verder geen andere mensen bij. Dit is op afspraak.

Deelnemen?
Stuur een mail naar
veilig@pameijer.nl en laat ons duidelijk weten dat je aan een individuele Huiskamer op woensdag wil deelnemen. 

Groepsgesprek
Wil je liever in een groep(je) praten en vragen stellen? Elke donderdag van 19.00 tot 20.30 uur is er een online vaccinatie huiskamer. Deze groep bestaat uit maximaal 10 mensen en wordt begeleid door iemand uit het medisch team en een ervaringsdeskundige.

Deelnemen?
Stuur een mail naar veilig@pameijer.nl en laat ons duidelijk weten dat je aan een groep Huiskamer op donderdag wil deelnemen. 

Groepsgesprek op aanvraag
Woon of werk je ergens via Pameijer en wil je graag samen met je mensen die je al kent (mede-cliënten of verwanten) het gesprek aangaan? En jullie vragen stellen aan een ervaringsdeskundige en iemand van het medisch team? Meld je dan aan voor een groep Huiskamer op aanvraag. We plannen samen een afspraak in. 

Deelnemen?
Stuur dan een mail naar 
veilig@pameijer.nl en laat ons duidelijk weten dat je aan een groep Huiskamer op aanvraag wil deelnemen. Zet in de mail alvast de belangrijkste vragen die jullie hebben. 

Als je bent aangemeld ontvang je per mail een bevestiging met de datum en het tijdstip van de Huiskamer, een link om toegang te krijgen en uitleg over hoe het werkt.

Vertel het door