Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

11 oktober 2019

Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

Signal is op dit moment de veiligste app om contact te hebben met mensen om je heen. Want het is niet te achterhalen wat je stuurt, en ook niet naar wie je stuurt. Wat kan je met Signal? Veel: namelijk chatten, beeldbellen en groepsgesprekken starten. En ook berichten verwijderen nadat ze door je contactpersoon zijn gelezen.

Voordelen (beeld)bellen

Door (beeld)bellen kun je tussen ondersteuningsafspraken door je gemakkelijk en snel contact met iemand hebben. Handig als je een dringende vraag hebt. En je kunt ook een ander laten meekijken naar een praktisch probleem. Bijvoorbeeld naar een moeilijke brief of het juist instellen van de wasmachine.

Wil jij Signal gaan gebruiken? Wat nu?

Je hebt dit gelezen en wilt Signal uitproberen. Hoe nu verder? Download de app in de appstore (android en apple). En ga het gebruiken.

Gaat dit iets te snel en wil je eerst meer weten? Bekijk dit onderstaande filmpje over hoe je de app installeert en/of lees tips over het gebruik.

Vertel het door