Pameijer Media genomineerd voor Special Media Award

Pameijer Media is genomineerd voor een Special Media Award. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking, met als doel om digitale inclusie te bevorderen. Bij Pameijer Media leren cliënten om informatie te maken en te delen. Bijvoorbeeld door het afnemen van interviews en het maken en monteren van video’s en vlogs.

Beste Multimedia team

Onder begeleiding van een leerwerkcoach en verschillende mediatrainers met ieder hun eigen expertise, maakt Pameijer Media al tien jaar content voor cliënten. En nu zijn zij genomineerd in de categorie ‘Beste Multimedia team’. Miranda, cliënt en deel van het Pameijer Media team: “We zijn ontzettend trots op deze nominatie. Ons team werkt enorm hard, we leren veel en het is fijn dat ons werk nu beloond wordt. Dat motiveert ons om iedere dag verder te komen.”

Digitale inclusie

De Special Media Awards zijn in het leven geroepen door stichting Amerpoort. Zij maakt zich, net als Pameijer, sterk voor digitale inclusie van mensen met een verstandelijke beperking. De genomineerden laten met hun bijdrage zien hoe je (sociale) media op een positieve manier kunt inzetten en zo kunt bijdragen aan een leuk online leven. Inmiddels werken meer dan 25 organisaties uit de gehandicaptenzorg en (online) media aan de organisatie van dit evenement.

Uitreiking

De winnaars van de Special Media Awards worden bekend gemaakt op vrijdag 5 november, tijdens de Week van de Mediawijsheid die dit jaar draait om de vraag: hoe houden we het samen sociaal online? De inzendingen van de genomineerden worden beoordeeld door een vakjury. Irene Moors en Kevin van den Berg presenteren het programma bij Beeld en Geluid in Hilversum en de presentatie op de rode loper wordt verzorgd door Co Hases.

Vertel het door