Help judoka Amy Heinsmann naar de Special Olympic World Summer Games 2019!

8 juni 2018

Amy, cliënt van Pameijer, is met 4 andere judoka’s geselecteerd voor de Special Olympic World Summer Games in Abu Dhabi. Help jij mee om haar droom waar te maken?

Internationaal sportevenement

Dit evenement is na de Olympische Spelen het grootste sportevenement ter wereld. Er staan 24 sporten op het programma, zoals judo, badminton, basketbal, beachvolleybal, atletiek, fietsen, open water zwemmen, zeilen, turnen en ritmische gymnastiek.

amy.PNG

Crowdfundingactie

Het hele team heeft € 5.000 nodig om naar de Special Olympic World Summer Games te kunnen gaan. Iedere judoka zet zich in om een deel van dit bedrag bij elkaar te krijgen. Zo is Amy op Koningsdag gestart met de verkoop van zandkoekjes en verschillende andere spullen. Hiermee heeft zij de eerste € 200, - van de benodigde € 1.000, - verdiend.

Help mee!

Help je mee om de droom van Amy waar te maken? Bezoek de pagina en kies het bedrag waarmee je haar wilt ondersteunen. Namens Amy alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Vrienden van Pameijer

Vrienden van Pameijer’ is een onafhankelijke stichting die fondsen werft voor activiteiten voor cliënten van Pameijer. Zodat zij sterker in het leven staan en mee kunnen doen in de samenleving.

Vertel het door