Update 28 december: Coronavaccinaties gaan starten

Pameijer bereidt zich voor op de vaccinaties tegen corona. In januari starten de eerste rondes. Daar zijn wij blij mee! Vanuit Pameijer vertrouwen we erop dat vaccineren de weg is naar meer vrijheid en veiligheid voor cliënten en medewerkers.

Kwetsbare mensen

De Nederlandse overheid vindt het beschermen van de mensen die het meest kwetsbaar zijn heel belangrijk. Medewerkers van Pameijer zijn daarom als een van de eersten aan de beurt. Direct daarna volgen cliënten met een WLZ indicatie. Halverwege januari start het vaccineren van onze medewerkers. De GGD gaat dit verzorgen.

Wanneer cliënten aan de beurt zijn, weten we nu nog niet precies. Het is ook nog niet bekend wie de vaccins gaat toedienen en op welke plek dat zal zijn. Op onze pagina over corona hebben we al wel een informatiepagina gemaakt over de vaccinaties tegen corona. Zodra we meer weten, zetten we daar nieuwe informatie op.

Meerderheid cliënten positief

Ondertussen hebben we een onderzoek gedaan onder een groep cliënten. We hebben onder andere gevraagd of ze het coronavaccin willen hebben. We zijn blij dat de meerderheid in deze groep aangeeft dat ze het vaccin zeker willen krijgen. Natuurlijk zijn er ook mensen die nog vragen hebben of willen afwachten. Hetzelfde onderzoek doen we op dit moment onder onze medewerkers.

Samen een stap verder

We hopen dat zoveel mogelijk mensen kiezen voor vaccinatie. Omdat we erop vertrouwen dat vaccineren de weg is naar meer vrijheid en veiligheid voor cliënten, jongeren en ouderen. Op onze pagina over coronavaccinatie houden we je op de hoogte.

Vertel het door