Naar dingen zelf doen pagina

Feiten & cijfers

Voor iedereen die het fijne over ons wil weten. Trouwens, mis je informatie? Of is iets niet duidelijk? Laat het ons vooral weten, dat waarderen we enorm.

Aantal medewerkers

31-12-2017:
786 vrijwilligers
2.422 medewerkers / 1868 fte
130 stagiaires / 65 fte

Aantal cliënten

2017: 6.468

Altijd ondersteuning

De meeste ondersteuning krijg je direct. Maar jammer genoeg moet je soms even wachten. Hoe lang het precies is, kan Pameijer je vertellen. Ter geruststelling, in de tussentijd ondersteunen we je altijd. In Zuid Holland Zuid heeft Pameijer geen wachtlijst binnen de contractafspraken met de gemeenten.

Zelf betalen

Als je 18 jaar of ouder bent, betaalt de zorgverzekering niet al je zorg. Je betaalt een deel zelf. Dit heet je ‘eigen bijdrage’. Je eigen bijdrage hangt af van je inkomen, huishouden en zorgindicatie. Je betaalt je eigen bijdrage aan het CAK. Zij berekenen jouw eigen bijdrage. Je kunt ook zelf uitrekenen hoe hoog je eigen bijdrage ongeveer is.

Kwaliteit

Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn. Daarom vragen we elk jaar wat ze vinden. Afgelopen jaar gaven ze ons een 7,2. Daar zijn we trots op! Natuurlijk proberen we een hoger cijfer te halen. Daarom investeren we elke dag in verbeteringen, opleidingen en innovatie.

Daarnaast zijn we trots op ons kwaliteitskeurmerk CIIO. Dit betekent dat de CIIO onze dienstverlening professioneel vindt: onze cliënten worden gehoord en onze ondersteuning is betrouwbaar, effectief, veilig en op tijd. Ook fijn: het CIIO gaf speciaal complimenten voor onze communicatie en ons scholingsaanbod.

Beeldmerk_2016_ISO9001_CIIO-Liggend-v2-0.jpg

Sinds kort hebben we ook de NEN7510 certificering. Dit is een norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Hiermee wordt bevestigd dat we er alles aan doen om zorgvuldig om te gaan met de informatie van cliënten. 

NEN-7510_DNV-GL_RGB-1-.JPG

Benieuwd naar hoe wij werken aan de kwaliteit van onze ondersteuning? Lees dan het Kwaliteitsrapport 2017 of de Samenvatting in eenvoudiger taal.

Raad van Toezicht

Voorzitter: R.H.J. Wondolleck
Vicevoorzitter: H.P.J. Gerla RA 
S.J. van Driel
W.L. Gillis-Burleson
T.J. de Meij
A.H. Lieftinck Msc.
M.C.M. Huisman

Raad van Bestuur

Bestuursvoorzitter: Linda Boot 
Bestuurslid Kwaliteit van Dienstverlening: Arnold van Doorn
Bestuurslid Financiën en Bedrijfsvoering: Arend Vreugdenhil

Jaarverslag en jaarrekening 2017

Wil je weten hoe het met Pameijer ging in het afgelopen jaar? Lees dan het Jaardocument 2017.

Het organogram