woonlocatie Zwaluwhof

Bij Woonlocatie Zwaluwhof woon je in een woongroep op de begane grond van een lage flat. Of je woont in één van de 15 woningen verspreid door de wijk. Je kunt, als je dat wilt, de andere bewoners ontmoeten in één van de huiskamers. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. 

Hoe woon je?

Zwaluwhof is op de begane grond van 2 lage flats die tegenover elkaar staan. Een grote tuin verbindt de gebouwen. Er zijn 3 groepswoningen. Hier heb je je eigen kamer. De badkamer en keuken deel je met de andere bewoners.  In totaal wonen er 18 mensen.  Ook zijn er 15 woningen verspreid in de wijk. Je hebt dan je eigen appartement, met eigen keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken?  Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de woonkamer of tuin. In de tuin staan ook belevingstoestellen, waar je gebruik van kunt maken.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, een hobby of muziek luisteren. Je kunt, als je dat wilt, iedere dag op vaste momenten koffie drinken met andere bewoners.  In de woongroepen koken en eten we samen. Woon in een appartement? Dan kun je zelf beslissen of je mee-eet.

"Voor bewoners voelt Zwaluwhof als een echt thuis."

Marian, wooncoach

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Zwaluwhof 4 in Krimpen aan den IJssel. Dit is in de wijk Kortland Noord, in het centrum van Krimpen. Op 500 meter ligt het grote winkelcentrum Krimpenhof. Er stopt een bus om de hoek en ook het grote busstation van Krimpen is vlakbij. Lekker centraal dus, met alle voorzieningen in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.