woonlocatie Zalmplaat

Woonlocatie Zalmplaat  bestaat uit 19 appartementen in 1 gebouw en 18 woningen verspreid door de wijk. Je hebt er je eigen appartement. Elke dag kun je ’s ochtends koffie drinken met andere bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De metro en de winkels zijn vlakbij.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 1 gebouw, naast een verzorgingshuis. Er zijn 19 appartementen verspreid over 4 verdiepingen. Ook 18 woningen verspreid door de wijk horen nog bij deze locatie. In totaal wonen er 37 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners  in de gezamenlijke ontmoetingsruimte op de begane grond.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je start je dag zelfstandig of eventueel met hulp op. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen.
Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Op doordeweekse dagen is er iedere ochtend tussen 9.30  en 10.30 uur een koffiemoment. Samen met anderen koken kan ook, ook met ondersteuning.

"Ik woon hier op een fijne plek, met alles dichtbij."

Tom, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is In de Fuik 3 in Hoogvliet. Dit is in de wijk Zalmplaat, met hoge en lage gebouwen. De bus stopt voor de deur en metrostation Zalmplaat is op 300 meter afstand. Winkelcentrum In de Vuik is ook 300 meter lopen. De locatie ligt langs de Oude Maas. Er is een lange strook langs de rivier waar je mooi kunt wandelen of fietsen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.