woonlocatie Zaagmolen

Woonlocatie Zaagmolen ligt in de Rotterdamse wijk het Oude Noorden, met veel leuke pleinen, winkelstraten, openbaar vervoer en een Activering- en ontmoetingscentrum in de buurt. Je hebt er je eigen appartement. De wooncoaches zijn van 8.00 tot 22.00 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht bereikbaar.  

Hoe woon je?

Bij Woont Zaagmolen wonen in totaal 17 mensen. Er is 1 aangepaste woning op de begane grond, hierboven zijn er 4 verdiepingen met elk 4 woningen. Er is geen lift aanwezig, wel is de begane grond rolstoeltoegankelijk en daarnaast is er een traplift naar de eerste verdieping. Ook 12 andere woningen in de buurt horen bij deze locatie.Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met boodschappen doen, sporten, tv-kijken of je appartement schoonmaken of een goed gesprek met je wooncoach.  Samen wat drinken met andere bewoners kan in de algemene ontmoetingsruimte: deze is elke dag open op verschillende tijden tussen 09.30 tot 21.00 uur (in het weekend 20.00 uur) om wat te drinken met andere bewoners en bijvoorbeeld gebruik te maken van een computer. Bij het Activering- en ontmoetingscentrum Het Nieuwe Spoor in de buurt is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten of de gezamenlijke maaltijd in de avond.

"Ik woon hier in een gezellige wijk: er is altijd wat te doen!"

Tom, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Zaagmolenstraat 197 in Rotterdam. Dit is in het Oude Noorden, een gezellige wijk met veel pleinen, singels en leuke straatjes. Activering- en ontmoetingscentrum  Het Nieuwe Spoor is dichtbij, daar kun je deelnemen aan verschillende leuke activiteiten. In de buurt zijn veel winkels, bijvoorbeeld op de Zwart Janstraat. Ook zitten er enkele tramhaltes vlakbij. 

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.