woonlocatie Vinkenstraat

Woonlocatie Vinkenstraat ligt in Rotterdam Noord, in een levendige buurt met veel winkeltjes en eettentjes. De locatie bestaat uit verschillende woningen verspreid door de wijk. Je hebt je eigen appartement. Doordeweeks zijn de wooncoaches van 08.30 tot 21.00 uur aanwezig. In het weekend is dat van 09.30 tot 17.30 uur. Daarna is een slaapwacht telefonisch bereikbaar. 

Hoe woon je?

Vinkenstraat bestaat uit verschillende panden in de wijk.  Met 14 woningen, studio’s en kamers. Er kunnen in totaal 17 mensen wonen. Je hebt je eigen appartement of kamer, met je eigen voordeur, keuken en meestal een eigen badkamer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, op zondag samen met andere bewoners koffie drinken in het kantoortje van Pameijer.

"Altijd koffie, altijd gezellig, altijd welkom! Iedereen kan makkelijk met elkaar opschieten bij Vinkenstraat."

Rick, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Vinkenstraat 108 in Rotterdam. Het ligt in Rotterdam Noord, in een levendige wijk met veel winkeltjes en eettentjes. Er zijn verschillende gezellige winkelstraten op loopafstand. Ook Activering- en ontmoetingscentrum Het Nieuwe Spoor is dichtbij. Hier kun je elke dag terecht voor activiteiten, vragen of een kopje koffie. Er stoppen 2 trams in de buurt en het centrum van Rotterdam is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook het Vroesenpark en het Kralingse Bos zijn op loop- en fietsafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.