woonlocatie Van Langendonckstraat

Woonlocatie Van Langendockstraat is in Rotterdam-Lombardijen, vlakbij het Spinozapark en winkelcentrum Zuidplein. Je hebt je eigen appartement en als je zin hebt in gezelligheid kun je ook koffie drinken met de andere bewoners. De wooncoaches bieden van 07.30 tot 21.30 uur ondersteuning. Daarna is de slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

Er totaal wonen er 32 mensen, verdeeld over 9 etages van een flat. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners in de ontmoetingsruimte. De tuin deel je met de overige bewoners van de flat.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder bij Van Langendockstraat?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. ’s Avonds kook en eet je zelfstandig. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, elke dag van 19.00 tot 20.00 uur samen koffiedrinken met andere bewoners. Op zaterdag en zondag kan dat ook van 10.00 tot 11.00 uur. Vind je het gezellig om met andere bewoners  te eten? Dan kan dat ’s avonds  in het restaurant. 

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Van Langendonckstraat 83 in Rotterdam. Dit is in de wijk Lombardijen, vlakbij het grote winkelcentrum Zuidplein en in een groene omgeving bij het Spinozapark. Er stopt een bus voor de deur en ook de tram is op loopafstand. Aan de Spinozaweg zijn winkels te voet bereikbaar en met het OV ben je ook zo bij winkelcentrum Keizerswaard.

Wat is verder belangrijk om te weten

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.