woonlocatie Tuinsingel

Woonlocatie Tuinsingel is in Schiedam. Er wonen 19 mensen. Je hebt er je eigen appartementje.  De meeste bewoners hebben autisme. We bieden daarom een heldere en duidelijke dagstructuur. Iedere dag eten we en drinken we samen koffie op vaste tijdstippen. Ook kun je samen gezellige dingen doen. Op doordeweekse dagen zijn de wooncoaches van 08.00 tot 22.00 uur aanwezig en in het weekend van 12.00 tot 21.00 uur. Ook ’s nachts is er een coach telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 3 verdiepingen (geen lift). Twee doorstartwoningen in de wijk horen ook nog bij deze locatie. Er wonen 19 mensen. Je hebt je eigen appartement, met eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de huiskamer op de begane grond of in de gezamenlijke tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Bij Eerste Tuinsingel hebben de meeste bewoners autisme. We ondersteunen je met een duidelijke, heldere dagstructuur om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Afhankelijk van je hulpvraag, start je zelfstandig je dag op en ga je naar je opleiding, vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Je kunt ook met andere bewoners en de wooncoaches de dag beginnen met een dagopening en een ontbijt in de huiskamer. Daar lunch je ook samen en eet je ’s avonds een gezamenlijke warme maaltijd. Iedere dag eten we en drinken we koffie op vaste tijdstippen. Op woensdagmiddag kun je in de huiskamer tekenen en op vrijdagavond doen we er spelletjes.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Eerste Tuinsingel 3G in Schiedam. Trein- en metrostation Schiedam is op loopafstand. Dicht bij, op de Broersvest, zijn er tram- en bushaltes. Ook zitten er winkels in de buurt, zoals winkelcentrum De Passage.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.