woonlocatie Tuinsingel

Woonlocatie Tuinsingel is in Schiedam. Er zijn 19 woningen. Je hebt er je eigen appartementje, met een eigen voordeur. De meeste bewoners hebben autisme. In het woongebouw bevindt zich ook het kantoor van de begeleiding. Op doordeweekse dagen zijn de wooncoaches van 8:00 tot 22:00 uur aanwezig en in het weekend van 12:00 tot 21:00 uur. ’s Nachts is een coach telefonisch bereikbaar bij noodgevallen.

Hoe woon je?

De locatie heeft 3 verdiepingen (geen lift). Daarnaast zijn er 2 woningen in de wijk die ook bij de locatie horen. Aan de Tuinsingel wonen 19 mensen. Je hebt je eigen appartement, met eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches tijdens de vaste gezamenlijke momenten in de huiskamer op de begane grond of in de gezamenlijke tuin.

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We ondersteunen je met een duidelijke, heldere dagstructuur om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. We ondersteunen je ook op het psychische vlak en werken hierbij samen met GGZ. Daarnaast kun je begeleiding krijgen bij het contact met buren, vrienden of familie. En we kunnen je ondersteunen om te leren om je eigen huishouding, administratie en financiën te doen. Zo nodig werken we hierbij samen met coaches die gericht zijn op een bepaald leefgebied.

Wat doe je verder?

In overleg met je persoonlijke begeleider ontwikkel je een structuur om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. De begeleiding stimuleert en ondersteunt je om ook buiten de woonlocatie activiteiten of dagbesteding te hebben. De contactmomenten met de begeleiding is afgestemd op jouw aantal indicatie-uren. Op de locaties is begeleiding aanwezig voor vragen of zaken die niet kunnen wachten tot de afspraak met jouw vaste begeleider(s). Een keer in de week kun je in de huiskamer tekenen met een kopje koffie of thee er bij.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Eerste Tuinsingel 3G in Schiedam. Trein- en metrostation Schiedam is op loopafstand. Dichtbij, op de Broersvest, zijn er tram- en bushaltes. Ook zijn er winkels in de buurt, zoals winkelcentrum De Passage.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.