woonlocatie Strevelswijk

Woonlocatie Strevelswijk ligt in Rotterdam-Feijenoord en is bedoeld voor mensen met een dubbele diagnose (verslaving en psychiatrische problematiek). Er wonen 26 mensen en je hebt je eigen appartement. Samen met de andere bewoners kun je eten, sporten of muziek maken. Van 7.30 tot 23.00 uur zijn de wooncoaches aanwezig. Daarna is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 20 woningen, verdeeld over 3 etages met 3 toegangen. Ook 3 woningen op de Strevelsweg, 1 woning op de Daniëlstraat en 1 woning in de Koolzaadstraat horen nog bij deze locatie. In totaal wonen er 26 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners of wooncoaches in de koffie/eetruimte of tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met sporten, tv-kijken of muziek luisteren. Samen met de andere bewoners kun je eten, naar een individuele boksles of muziek maken. Vier keer per dag zijn er koffiemomenten. En kun je je medicijnen innemen.

"Ik voel me hier geaccepteerd zoals ik ben."

Jeffrey, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Strevelsweg 97 in Rotterdam,  in stadsdeel  Feijenoord. Winkelcentrum Zuidplein is in de buurt, evenals het Zuiderpark. Op loopafstand zit er een zwembad. Ook metrohalte Zuidplein en de tramhalte zijn vlakbij. Er is dus van alles te doen!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.