woonlocatie Rozenburg

Woonlocatie Rozenburg ligt in een groene wijk aan de rand van Rozenburg. Je hebt je eigen  appartement in een gebouw met 3 verdiepingen. Of je woont in een woning in de wijk.  Er is 2 keer per week een gezamenlijk moment waarop je andere bewoners kunt ontmoeten. En er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie woon je in een gebouw met 3 verdiepingen. Daar zijn 11 appartementen, verspreid door het gebouw. Ook 5 woningen in de wijk horen ook bij deze locatie. Er wonen 16 mensen. Maar er is de mogelijkheid om uit te breiden naar 25 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte in een woning in de wijk.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met  tv-kijken, muziek luisteren of lezen.  Of een goed gesprek hebben met je wooncoach. Er is 2 keer per week een gezamenlijk moment. Dit is op maandag en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Je kunt dan bijvoorbeeld samen koffie drinken met andere bewoners.

"Ik vind het heerlijk rustig!"

Sonja, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Meerpaal 2 in Rozenburg. Dit is aan de rand van Rozenburg, in een groene wijk dicht bij de Nieuwe Waterweg. De winkels in het centrum van Rozenburg zijn op loopafstand. En met de fiets ben je zo bij het recreatiegebied het Brielse Meer. Hier is een strandje, je kunt er ook wandelen en watersporten. De bushalte is op 4 minuten lopen. Daar gaat de bus naar Spijkenisse.  

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.