woonlocatie Raam

Woonlocatie Raam is in het historisch centrum van Schiedam.  Je woont in een gebouw met 3 verdiepingen. Daar heb je je eigen appartement. Soms wordt er voor alle bewoners gekookt en kun je aanschuiven. De winkels en het openbaar vervoer zijn dichtbij. Van 8.00 tot 21.00 uur zijn de wooncoaches  aanwezig. Daarna is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 28 appartementen. Deze zijn verspreid over een gebouw met 3 verdiepingen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Je kookt voor jezelf. Soms wordt er gekookt en eet je samen met andere bewoners. Je kunt aanschuiven als je je hiervoor van tevoren inschrijft.

"Ik werk er aan om uiteindelijk weer zelfstandig te gaan wonen. Met hulp van mijn begeleider."

Marco, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Raam 115 in Schiedam. Dit is in het historisch centrum  van Schiedam. Winkelcentrum de Passage is op loopafstand. En het is 10 minuten lopen naar winkelcentrum Nolenslaan. Heb je zin in een wandeling door het groen? Het Beatrixpark is te voet bereikbaar. Ook de bus, tram en metro zijn dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.