woonlocatie Pendrecht

Woonlocatie Pendrecht ligt op Rotterdam-Zuid, vlakbij metrohalte Slinge. Je woont er in een eigen appartement. Woonondersteuning Pendrecht  bestaat uit in totaal 12 woningen, verspreid door de wijk. Winkelcentrum Zuidplein is dichtbij en ook het Zuiderpark is in de buurt. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 5 woningen in een afgesloten portiek en 7 woningen die verspreid door de wijk liggen. In totaal wonen er 12 mensen. Je hebt je eigen woning, met je eigen voordeur, keuken en badkamer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach.

"De woningen zijn ruim en het zit in een leuke wijk."

Ben, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Stellendamstraat 77b in Rotterdam. Dit is op Zuid, in de wijk Pendrecht. Het is ongeveer 10 minuten lopen van een plein met allerlei winkels.  Met de metro is het 1 halte naar het grote overdekte winkelcentrum Zuidplein. Het Zuiderpark is ook dichtbij, daar kun je in alle rust wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.