woonlocatie Oude Maasstraat

Woonlocatie Oude Maasstraat ligt in de gezellige volkswijk De Gorzen in Schiedam. Je hebt er je eigen appartement en kunt altijd andere bewoners ontmoeten in de gezamenlijke ruimte op de begane grond. Er is 24 uur oer dag ondersteuning beschikbaar. De wooncoaches zijn aanwezig van 8.30 tot 21.00 uur. Daarna is een slaapwacht telefonisch  bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 15 appartementen, verspreid  over verschillende verdiepingen in een flat. Ook 15 woningen aan de overkant van de flat horen bij deze locatie.  Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte op de begane grond van de flat.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Tuin

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Sommige bewoners koken voor andere bewoners. Je kunt je hiervoor inschrijven. 

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Nieuwe Maasstraat 68C in Schiedam. Dit ligt in de volkswijk De Gorzen, een gezellige wijk waar het normaal is dat buren elkaar een handje helpen. De winkels vind je op loopafstand. Op de Maasboulevard, die dicht bij ligt,  kun je heerlijk wandelen langs het water. En ook het wijkpark is in de buurt. Buslijn 54 stopt voor de deur.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.