woonlocatie Onderdak

Woonlocatie Onderdak bestaat uit 21 woningen. Deze zijn verspreid door de Rotterdamse wijk het Nieuwe Westen. Je hebt je eigen woning, met je eigen badkamer en keuken. Je kunt met de andere bewoners ontbijten of koffie drinken in één van de gezamenlijke woonkamers. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De wooncoaches zijn er doordeweeks van 8.30 tot 21.00 uur. In het weekend is dat van 12.00 tot 20.00 uur. Daarna  is er een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 21 woningen, verspreid door de wijk. Waar je ook woont, de wooncoaches zijn nooit verder dan 10 minuten lopen. In totaal wonen er 21 mensen. Je hebt je eigen woning, met je eigen keuken en badkamer. Wel kan het zijn dat je met anderen in één pand woont. In sommige woningen is een gezamenlijke woonkamer. Daar kun je, als je dat wilt, met de andere bewoners ontbijten of koffie drinken.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je kunt, als je dat wilt, ’s ochtends met de andere bewoners ontbijten in één van de gezamenlijke woonkamers. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, sporten, schoonmaken, muziek luisteren of lezen. Elke avond eten we samen bij Activering- en ontmoetingscentrum Buuf & Co.  Daarna is er in één van de woonkamers een koffieuurtje.

"Het is een leuke buurt met van alles te doen!"

Joni, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Gerrit Jan Mulderstraat 50 in Rotterdam. Dit is in de wijk het Nieuwe Westen, een multiculturele omgeving in Rotterdam-West. Dicht bij is de winkelstraat Vierambachtsstraat en het Mathenesserplein. Er zijn tramhaltes op loopafstand: met de tram zit je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Metrohalte Delfshaven is ongeveer 10 minuten lopen. Bij Activering- en ontmoetingscentrum Buuf & Co kun je dagelijks terecht voor activiteiten, vragen of gewoon een kopje koffie. Een wandelingetje maken kan in het Heemraadspark, het Neptunespark en langs de Schie.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.