woonlocatie Noordmolen

Woonlocatie Noordmolen bestaat uit 2 panden in Rotterdam Noord. Er zijn woningen voor bewoners die zelfstandiger zijn, en voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben. Je hebt je eigen woning. Een kok kookt doordeweeks de maaltijden. Je kunt 3 keer per dag mee-eten als je wilt. De wooncoaches zijn aanwezig van 8.30 uur tot 21.30 uur. Daarna is een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 2 panden. Er zijn 18 woningen voor bewoners die meer zelfstandig zijn. En  6 woningen voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben. In totaal wonen er 26 mensen. Je hebt je eigen woning, met je eigen badkamer. De bewoners die zelfstandiger wonen hebben ook een eigen keuken. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de gezamenlijke koffieruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt ook samen koffie drinken met andere bewoners. Elke dag ontbijten, lunchen en eten we ’s avonds samen.  Een kok kookt doordeweeks de maaltijden. Wil je mee-eten? Dan kun je je hiervoor inschrijven. Als je dat wilt, kijken we samen tv, doen we spelletjes, spelen we bingo en maken we soms een uitje.

"Ik vind het fijn om in een winkelstraat te wonen. Alles is gemakkelijk bereikbaar."

Jerry, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Noordmolendwarsstraat 39a in Rotterdam. Dit is in Rotterdam Noord:  één van de creatiefste wijken van de stad. Het is er oer-Rotterdams: gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. Winkels, tram en bus zijn op loopafstand. Ook het Kralingse Bos is te voet of op de fiets goed bereikbaar.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.