woonlocatie Herenplaats

Woonlocatie Herenplaats ligt midden in het centrum van Rotterdam, dicht bij de winkels, markt en het ov. Er wonen in totaal 36 mensen. Je hebt je eigen appartement. Heb je  zin  in gezelligheid? Dan kun je 3 keer per dag een kop koffie drinken met andere bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De wooncoaches zijn er doordeweeks van 08.15 tot 21.00 uur. In het weekend en tijdens feestdagen van 09.30 tot 17.30 uur. Daarna is een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 34 appartementen, verdeeld over 3 portieken. De appartementen hebben 1 of 2 kamers. In totaal wonen er 36 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de gezamenlijke woonkamer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk  verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, sporten, schoonmaken of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Doordeweeks is er 3 keer per dag een koffiemoment. In het weekend is dit 2 keer per dag. Van maandag tot en met donderdag kun je samen koken en eten  in de gezamenlijke woonkamer. Dit is alleen voor de bewoners die (nog) niet voor zichzelf kunnen zorgen. Je kunt ook ondersteuning krijgen bij het koken. Verder heb je minimaal 1 keer per week een gesprek met je wooncoach.

"Ik woon lekker centraal, midden in de stad. Met alles dichtbij. Een hele fijne plek!"

Rami, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Pannekoekstraat 27 in Rotterdam. Dit ligt midden in het bruisende centrum van de stad. Met winkels, eetcafés en musea op loopafstand. Iedere dinsdag en zaterdag is er vlakbij op de Binnenrotte een weekmarkt. De trams zijn ongeveer 2 minuten lopen. En metrohaltes Blaak en Stadhuis liggen op 10 minuten loopafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.