woonlocatie Grutto

Woonlocatie Grutto zit in Hellevoetsluis. Je hebt je eigen appartement en woont er met 13 mensen. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. De wooncoaches zijn van 8.00 tot 23.00 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht aanwezig. Als je dat wilt, kun je samen met de andere bewoners eten, koffie drinken of leuke uitstapjes maken.

Hoe woon je?

In totaal woon je met 13 mensen, verdeeld over 2 panden. Op de Gruttostraat zijn 7 appartementen op de begane grond.  De 6 woningen in de flat ernaast horen ook bij deze locatie. Je hebt een eigen appartement met een eigen keuken, badkamer en een tuintje. De flatwoningen hebben een balkon. De andere bewoners kun je ontmoeten in de gezamenlijke ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder bij Grutto?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Je kunt zelf koken of ervoor kiezen om samen met de andere bewoners te eten. Iedere maandag, woensdag en vrijdag wordt er door vrijwilligers gekookt in de ontmoetingsruimte. Daarnaast wordt er op zaterdag regelmatig samen gekookt en gegeten. Met de andere bewoners kun je ook koffie drinken of een spelletje spelen. Soms gaan we met elkaar zwemmen, bowlen, uit eten, of een ander leuk uitstapje maken.

"Ik voel me begrepen door de begeleiding en ik heb nieuwe vrienden gemaakt."

Jan, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Gruttostraat 23a in Hellevoetsluis. De locatie ligt in een rustige woonwijk, met een winkelcentrum, sportverenigingen en openbaar vervoer in de buurt. Op fietsafstand heb je het Haringvliet, de duinen en het strand. Lekker om even een frisse neus te halen!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.