woonlocatie Groen van Prinstererkade

Woonlocatie Groen van Pinkstererkade in Maassluis is voor mensen met lichamelijke en psychische  problemen door intensief alcoholgebruik. De locatie bestaat uit een woning  voor 7 mensen en 16 appartementen. De wooncoaches zijn er van 7.30 tot 22.00 uur. Na die tijd  is er een slaapwacht aanwezig.  We koken en eten samen. Als je dat wilt, kun je met de andere bewoners koffie drinken, klaverjassen, biljarten of naar de creatieve club.

Hoe woon je?

Er is een woning voor 7 mensen op de 1e en 2e verdieping. Je hebt je eigen kamer, met een eigen voordeur en eigen badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. De keuken en de woonkamer deel je met de andere bewoners. In de appartementen wonen 16 bewoners verspreid over 3 verdiepingen. Zij horen ook bij deze locatie. Hier heb je wel je eigen woonkamer en keuken.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Er zijn ook momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek luisteren of tv kijken. In de woongroep koken en eten we elke dag samen. Woon je in een appartement? Dan koken we  4 keer per week een maaltijd.  Hier bepaal je zelf of je mee-eet.
Elke dag is er ’s ochtends en ’s middags voor alle bewoners een koffiemoment in de ontmoetingsruimte. En elke week kun je biljarten, klaverjassen of naar de creatieve club. We organiseren regelmatig thema-avonden en gezamenlijke uitjes.

"Het is voor mij een veilig thuis op één van de mooiste plekjes van Maassluis!"

Ger, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Groen van Prinstererkade 35 in Maassluis. Dit is vlak bij het centrum, met veel winkels op loopafstand. Er zitten verschillende bushaltes in de buurt. In 2019 gaat er een metrostation in de buurt open.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.