woonlocatie Goeree

Woonlocatie Goeree bestaat uit 11 appartementen, verspreid over een gebouw in het hartje van Middelharnis. Daarnaast zijn er 21 woningen, verspreid over verschillende dorpen. Je hebt  dus je eigen woning. De andere bewoners kun je ontmoeten in een gezamenlijke ruimte in het gebouw. Hier kun je ook 2 keer per week samen eten.  Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 11 rolstoelvriendelijke appartementen in één gebouw en 21 woningen verspreid door de wijk in verschillende dorpen. Er wonen in totaal 32 mensen. Het gebouw heeft 3 verdiepingen.  Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of een praatje?  Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de ontmoetingsruimte of de tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Er zijn ook momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of een goed gesprek met je wooncoach. Of met andere bewoners koffie drinken. Twee dagen per week kun je samen met andere bewoners eten in de ontmoetingsruimte.

"Ik woon hier in een mooi en licht appartement. Lekker centraal gelegen en goed bereikbaar voor iedereen."

Cynthia, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Juliana van Stolberglaan 58 in het centrum van Middelharnis. Je woont hier landelijk, maar toch met alle voorzieningen in de buurt. In de omgeving zijn winkels, het gemeentehuis en een buurthuis, waar dagelijks activiteiten worden georganiseerd. De bushalte is op loopafstand en ook natuurgebied De Vliegers is dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.