woonlocatie Evenaar

Woonlocatie Evenaar is in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Je woont er in een eengezinswoning of een eigen appartement. Er wonen 13 mensen en er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Ook kun je, als je dat wilt, met andere bewoners leuke uitstapjes maken. Er is genoeg te doen!

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 4 eengezinswoningen en 3 appartementen, allemaal met een eigen voordeur. Er wonen in totaal 13 mensen. In de eengezinswoningen deel je de keuken en de badkamer met de andere bewoners in de woning. Woon je in een appartement? Dan heb je een eigen keuken en badkamer. De appartementen hebben ook een balkon.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je?

Ontbijten en je medicatie ophalen doe je zelfstandig. Als dat nodig is, herinneren we je er aan. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. ‘s Avonds kun je ondersteuning krijgen bij het koken, of krijg je een warme maaltijd bezorgd.  Daarna kun je zelf je tijd doorbrengen: bijvoorbeeld met sporten, tv kijken of een goed gesprek met je wooncoach. We organiseren ook gezamenlijke activiteiten. Zo kun je met andere bewoners koffiedrinken, tv-kijken, naar de bioscoop of wandelen in het Kralingse Bos.

"Ik ben trots om hier te wonen, omdat ik samen met mijn begeleider veel heb bereikt! Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen."

Tim, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Varnasingel 608 in Rotterdam,  in de wijk Oosterflank. Metrostation Oosterflank is in de buurt, net als winkelcentrum Alexandrium. Sportactiviteiten en parken zijn te voet, met de fiets of het ov te bereiken.  Lekker c entraal dus, er is genoeg te doen!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.