woonlocatie Coohof

Woonlocatie Coohof zit in een flat in de Rotterdamse wijk Ommoord. Je woont er in een groep of zelfstandig in een appartement. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Woon je in de groep? Dan eet je elke dag met de andere bewoners. Ook kun je samen koffie drinken, tv-kijken of spelletjes doen. 

Hoe woon je?

De locatie biedt een thuis aan 20 bewoners en zit in een flat van 7 etages. Je woont er met meerdere mensen samen of op jezelf in een appartement. Woon je met andere bewoners samen? Dan deel je een voordeur, keuken en badkamer. Woon je zelfstandig?  Dan heb je deze voorzieningen voor jezelf. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift. Op de 1e verdieping is een gezamenlijke ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan dingen die jij wilt bereiken.  En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je  ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of(vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Woon je in de groep ?  Dan kook en eet je 7 dagen per week ’s avonds met de andere bewoners. We ruimen ook samen op en doen de afwas. Samen starten we de dag op en sluiten we deze ook weer af. Je kunt samen tv-kijken, koffie drinken, creatieve dingen maken of spelletjes spelen. In de avond doen we ontspannende activiteiten. In het weekend organiseren we in de ontmoetingsruimte verschillende activiteiten, van disco tot een beautyavond.

"Het is fijn om hier te wonen. Er zijn altijd wel andere bewoners in de buurt en er is altijd begeleiding aanwezig."

Melanie, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Sinclair Lewisplaats 275 in Rotterdam. Dit ligt in de wijk Ommoord. Metrostation en winkelcentrum Hesseplaats liggen op loopafstand van deze locatie. Winkelcentrum Alexandrium is 2 haltes met de metro. Ook zijn er (kleine) parken in de omgeving. Er is dus van alles te doen!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.