woonlocatie Charlois - Carnisse Noord

Woonlocatie Charlois - Carnisse Noord ligt in Rotterdam-Zuid, vlakbij winkelcentrum Zuidplein. Je hebt er je eigen woning  en er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Je kunt dagelijks met andere bewoners koffie drinken  in de ontmoetingsruimte.

Hoe woon je?

Er wonen 25 mensen, verspreid in een gebouw met 6 verdiepingen. Het gebouw heeft een eigen restaurant en kapsalon.  Je hebt een eigen woning  met een eigen voordeur, keuken en badkamer.  Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte. Deze is op bepaalde tijden geopend. 

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek of TV kijken. Of een goed gesprek met je wooncoach. Koken en eten doe je in je eigen woning. Twee keer per dag kun je met andere bewoners koffie drinken  in de ontmoetingsruimte. Of gewoon een praatje maken.

"Ik woon er fijn, alles is in de buurt."

Nordin, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Beverlandsestraat 66A in Rotterdam. Dit ligt in de wijk Carnisse in stadsdeel Charlois. Metrostation Zuidplein en verschillende buslijnen zijn dichtbij. Aan de overkant van de straat is een klein park en het Zuiderpark is op loopafstand. Er zitten ook winkels op loopafstand, zoals winkelcentrum Zuidplein. De locatie ligt midden in de wijk, dus alles is dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.