woonlocatie Bospolder

Bij woonlocatie Bospolder woon je in een appartement  van Pameijer in de Rotterdamse wijk Bospolder. In de buurt is ook een locatie waar je terecht kunt voor ondersteuning, vragen, een praatje of gewoon een kop koffie. Ook kun je daar met anderen koken en eten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Je woont in één van de appartementen van Pameijer  in de wijk Bospolder.  De locatie van waaruit je ondersteuning krijgt en waar je andere mensen kunt ontmoeten, ligt in de 1e chansstraat.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen.  Dagelijks kun je van 9.30 tot  10.30 uur en van 15.30 tot 19.30 uur bij de locatie terecht voor bijvoorbeeld een kopje koffie, om even te kletsen of om anderen te ontmoeten. Er is ook een tv en een pc.  Twee keer per week kun je er samen met de anderen koken en eten. Er valt genoeg te doen in de wijk!

"Je woont in een appartement, maar er is ondersteuning in de buurt. Dat geeft een veilig gevoel. En de wijk heeft veel te bieden!"

Jaimy, wooncoach

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Je woont in de wijk Bospolder, in stadsdeel Delfshaven. De locatie van waaruit je ondersteuning krijgt ligt aan de 1e Schansstraat 42. De Schiedamseweg is dichtbij, daar kun je de tram of de metro nemen. Op de fiets ben je zo in het centrum van Rotterdam. Bospolder is een echte stadswijk met een multicultureel karakter. Een plek waar Rotterdammers met verschillende leefstijlen met en naast elkaar wonen. Redelijk in de buurt vind je Het Dakpark. Dit is een 'park op het dak' van een winkelboulevard. Historisch Delfshaven is ook dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.