woonlocatie Boekholt

Woonlocatie Boekholt ligt in de Rotterdamse wijk Ommoord. In deze woonlocatie wonen oudere cliënten. De 28 studio's hebben een eigen keuken en sanitair. Heb je zin in gezelligheid? Dan kan je iemand uitnodigen in je studio, op visite gaan of bezoek je de ontmoetingsruimte. Van 07:30 tot 22:00 uur zijn de wooncoaches beschikbaar. Na 22:00 uur is de slaapwacht aanwezig. 

Hoe woon je?

De woonlocatie bestaat uit 28 studio's, verdeeld over vier vleugels op de begane grond en de eerste verdieping. Een studio is ongeveer 40m2 groot. Daar slaap je, eet je en ontvang je visite. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners, de wooncoach en vrijetijdscoaches in de gezamelijke ruimte die op afgesproken tijden open is. Als je een beperking hebt in het staan en lopen, dan is het ook mogelijk om ondersteuning te krijgen bij je persoonlijke verzorging. 

Wat is het adres en hoe is de wijk? 

Het adres is Robert Kochplaats 8H in Rotterdam. Dit is in de rustige en groene wijk Ommoord. Je bent zo op de snelweg en bij winkelcentra Hesseplaats en Binnenhof. Ook is het natuurgebied aan de Rotte en het strandje van Nesselande in de buurt. Op loopafstand zit ook een wijkpark. Vanaf metrostations Romeynshof en Graskruid is het ongeveer 5 minuten lopen naar Boekholt. 

Wat is verder belangrijk om te weten? 

Wonen bij Pameijer? 

Wil je meer weten over wonen bij een van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-2710000, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden. 

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.