woonlocatie Adriaen van der Doeslaan

Bij woonlocatie Adriaen van der Doeslaan werken voormalig dak- en thuislozen van 23 jaar of ouder met psychiatrische of psychosociale problemen (en vaak een verslaving) aan hun herstel. Je hebt er  je eigen appartement met balkon. De andere bewoners kun je ontmoeten in de koffiekamer, waar je samen tv kunt kijken of gamen. Ook is er een kleine fitnessruimte in het gebouw. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

In totaal wonen 20 mensen bij Adriaen van der Doeslaan. Het gebouw heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond is de koffiekamer.  Twee appartementen in het portiek ernaast en 3 op het Minervaplein horen ook bij deze locatie.
Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer en een balkon. De andere bewoners en de wooncoaches vind je in de koffiekamer of tuin. In de koffiekamer is een grote tv en een Playstation. Ook kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte en de kleine fitnessruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek of TV kijken. Of een goed gesprek met je wooncoach.  Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met de andere bewoners. Soms eten we samen en kijken we samen tv, gaan we varen of barbecueën in de zomer.

"Ik woon op een fijne, rustige plek."

Stefan, bewoner.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Adriaen van der Doeslaan 129b in Rotterdam. Dit is in Hillegersberg-Schiebroek, een mooi groen stadsdeel in Rotterdam. Het is er rustig, met veel natuur en veel voorzieningen. Vlakbij is de sfeervolle winkelstraat Bergse Dorpsstraat. Ook de bus en de tram zijn dichtbij, zodat je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam bent.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.